ضرورت خانه تکانی در شهرداری اهر

 

پیش از آغاز فعالیت سومین دوره شورای اسلامی شهر اهر، یادداشتی در گویا بر « ضرورت خانه تکانی در شهرداری اهر » تأکید کرد. ضرورتی که به صورت محدود مورد توجه اعضای منتخب این دوره از شورا نیز قرار گرفته بود و یکی از خواسته های آن ها از سرپرست منتخب خویش برای شهرداری، ایجاد تغییرات در چند پست حساس این مؤسسه بود. اکبر عطایی پس از تحویل میز از شهردار منتخب شورای دوم، به جابه جایی محدود مورد نظر دست زد تا ادامه ی این جابه جایی توسط عادلی شهیر شهردار منتخب شورای سوم انجام گیرد. اما ماجرا نه با جابه جایی که با جذب فله ای نیرو ادامه یافت. چیزی که بدون ملاحظات قانونی بود و در نهایت با اخراج فله ای آن ها خاتمه یافت. جابه جایی در پست های حساس علی رغم توافق و تعهد اعضای شورا ادامه نیافت و اکنون کار به جایی رسیده است که اراده و تلاش هایی برای بازگشت افراد جابه جا شده به پست قبلی خویش نیز بروز یافته است.

« خانه تکانی » در شهرداری ، ضرورت جذب کارشناسان تحصیل کرده و ایجاد تحول مدیریتی در آن را مورد تأکید قرار داده بود. امروز شهرداری اهر از کمبود نیروهای متخصص و تحصیل کرده در رنج است و نگاهی به سطح و رشته تحصیلی مدیران در شهرداری این نقیصه را روشن می سازد.

اکنون شهرداری اهر در تحقق بودجه مصوب شورا مشکل دارد و با کسری بودجه مواجه است. تا جایی که چند میلیارد تومان مقروض است و حتی در پرداخت حقوق کارکنان و کارگران خود نیز دچار مشکل شده است.

در عدم اعتقاد عملی اعضای شورا به ارتقای سطح کارشناسی مدیریت شهرداری همین بس که آن ها علی رغم جذب بیش از یکصد نیرو، توجهی به واگذاری امور شهرداری به کارشناسان مجرب تحصیل کرده نکردند. شهرداری و شورای شهر که منبع مهم درآمد خود را متوجه تملک کرده اند، چگونه می توانند در فقدان کارشناس مجرب برای این حوزه توفیق یابند.

شواهد نشان می دهد که برخی از اعضای شورا تمایل خود برای ادامه فعالیت شهردار اهر را از دست داده اند و حتی کار تا به کارگیری واژه ی « استیضاح » نیز رسیده است.

در شرایط حاضر عادلی شهیر چه خود استعفا دهد و چه با تصمیم شورا اهر را ترک کند، نشانی از ضعف و قصور اعضای شورای اسلامی خواهد بود و بی شک عملکرد مثبت و منفی عادلی شهیر در کارنامه شواری سوم نیز نوشته خواهد شد.

اعضای شورای شهر که حالا خبر اختلافاتشان از ساختمان کوچک شورا بیرون زده است، باید در توفیق شهردار همدل باشند، همان طور که پیش از تحویل کرسی های شورا هم قسم شده بودند. چنانچه عضوی از شورا منافع خود را در عدم توفیق عادلی شهیر بداند و بیابد، بر منافع اهر خیانت خواهد کرد.

عادلی سعی دارد با کارنامه موفق اهر را ترک کند، چه او به این کارنامه نیازمند است و خود نیک می داند که در این شرایط ترک اهر کارنامه ی او را خدشه دار خواهد کرد. لذا علاقه مند است طرح های عمده ی وعده داده شده را عملی سازد و اگر بحران مالی او را متوقف کرده است، شورای شهر باید در رفع این مشکل وارد عمل شود.

در چنین شرایطی است که اگر توجه و تلاش عضوی از اعضای شورا به توصیه های گروهی و احیای پست برای برخی، معطوف شود، ناامیدی از شورای سوم را کلید خواهد زد. شهرداری اهر بیش ار هر زمان دیگری به نیروهای متخصص و کارشناس نیاز دارد. امروز شهرداری اهر از کمبود نیروهای تحصیل کرده در رنج است. اگر شهرداری دارای مدیران متخصص و با تحصیلات عالی مرتبط بود، امروز مشکل پیش آمده در تأمین درآمد مصوب شورا را شاهد نبودیم. مدیران ارشد شهرستان و نماینده محترم نیز باید حمایت لازم را از شهرداری داشته باشند و اگر طرح های مهمی چون مسیرگشایی ها، طرح بازار کفاشان، پارکینگ درون شهری در میدان تره بار قدیم و ... دچار مشکل شده اند، دلیل عمده ی آن عدم همراهی و همدلی مسئولین منطقه است. برای اولین بار در تاریخ قره داغ بچه های ما از آسمان به زادگاه خویش نگریستند و شهربازی در ورودی اهر امید تازه ای در شهروندان ایجاد کرد. کارخانه آسفالت در حال راه اندازی است و هیچ منصفی نمی تواند تحرک ایجاد شده در ساخت و ساز شهری را منکر شود. هرچند در این میان ممکن است قصور و تخلفاتی هم بوده است و برای مقابله با آن ها نیز راهکار قانونی لازم وجود دارد.

هیچ کدام از عضو شورا در انتخابات دوره چهارم نمی تواند در برابر مردم سخن گوید، اگر امروز و در دوره سوم به جای تقویت بنیه علمی و ارتقای سطح کارشناسی شهرداری، در فکر اشتغال زایی برای نزدیکان خود باشد. به جای این که شهردار را وادار کنیم فرد کنار گذاشته شده از پستی را دوباره به پست سابقش برگرداند، بهتر است او را وادار کنیم اداره امور شهرداری را به افراد متخصص و توانمند بسپارد. هرچند چنانچه نیروی تحصیل کرده ی کاربلدی به دلیل ناصواب کنارگذاشته شده، اعضای شورا باید او را سرکار خود برگردانند.

شورای شهر باید در عملکرد کارکنان شهرداری تحقیق و تفحص کند و به ویژه در معاملات زمین دقت نماید و اگر خود وارد این معاملات شود، فردا نزد مردم محکوم است.شورا باید تحرک مدیریتی در مجموعه ی شهرداری ایجاد کند و سلامت کاری در این مجموعه را نگاهبان باشد. کارکنان شهرداری اغلب از انسان های شریف و زحمتکش هستند و شورا باید زمینه فعالیت سالم آن ها را فراهم کند. شهرداری محلی است که همواره مورد تهدید دست های ناسالم است و اگر دستی از بیرون سلامت شهرداری را به خطر اندازد، شورا مسئول است.

و حال شهرداری اهر نیاز به درمان دارد و این مهم دستان توانای حکیمان حاذقی را می طلبد که بر سلامت بیمار خویش اهمیت می دهند و بر سوگندنامه خویش وفادارند.

منبع: چاپ شده در دو هفته نامه گویا-۱۳۸۷


مطالب مشابه :


بیرجند - تصاویر سه بعدی شهر

شهر نما: تصاویر سه بعدی شهر بیرجند در دنیای مجازی – esup.birjand.ir – شهرداری بیرجند و تحقق




انتقاد رئیس اتحادیه اصفهان از شهرداری بخاطر بردن میز توری نانوائیها

نان سنتی ایران - انتقاد رئیس اتحادیه اصفهان از شهرداری بخاطر بردن میز توری نانوائیها




بیرجند - اقلیم بیرجند

میز کار من - بیرجند - اقلیم بیرجند - اقلیم بیرجند / شهرداری گیاه کاپیتال رونده کنار درختان




خاطرات حاج خلیل ذکائی

خاطرات وضعیت شهرداری در اول ایشان رسیدم، جنب میز کار ایشان عکس وزیر شهید با




گزارش کار

اداره كتابخانه های عمومي شهرستان بهشهر - گزارش کار - كتابخانه عمومي شهرستان بهشهر، شماره 2




صندلی های خالی شهرداری سلماس اشغال شده یا نه؟!!

شهرداری هم که با خود را به کار گرفته و میز و صندلی معلوم شود کار از کجا می




مصاحبه جناب مهندس صحابی شهردارمنطقه11مشهد باروزنامه همشهری

شهرداری مشهد شهردار منطقه 11 وارد دفتر کار ایسان شدیم میز خلوت بدون هرگونه پرونده و




ضرورت خانه تکانی در شهرداری اهر

حامد همتي - ضرورت خانه تکانی در شهرداری اهر - عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اهر - عضو




مقدمات طراحی

انجمن معماری دانشگاه علمی کاربردی شهرداری همدان . پیش بینی میز کار به طول حداقـــل 90




برچسب :