دادخواستی از طرف معلمان به آموزش و پرورش
اما رویکرد دوم که در پوشش حرکتی به ظاهر انقلابی جلوهگر میشود، تشنجآفرینی است یعنی چنین به نظر میرسد که آتش تهیه و زمینه ایجاد تشنج توسط همان کسانی تدارک دیده میشود که در زمینه تامین معیشت معلم، مسئولیت سنگینی بر عهده دارند ولی عمداً و آگاهانه و یا به علت ضعف مدیریت، آنقدر عرصه را بر معلمان تنگ میکنند که تعدادی از آنان ناگزیر از توسل به برخی اعتراضات میشوند.
البته همچنان که اشاره شد حل مشکلات معلمان و رفع تبعیضهای موجود بین دریافتی معلمان و سایر کارمندان دولت، نیازمند چارهای اساسی است و دولت و مجلس باید برای رفع آن برنامهریزی و اقدام کنند، اما در عین حال ابهامات و سئوالاتی نیز جامعه فرهنگیان از مسئولان مستقیم خویش دارند که تامل برانگیز است:
۱- وزارت آموزش و پرورش برای حل ریشهای مشکلات معلمان چه طرح و پیشنهادی ارائه و چه اقدامی انجام داده است؟ چگونه است که وزیر محترم بهداشت گامهای اساسی در افزایش اعتبارات آن وزارتخانه برداشته است اما از وزارت آموزش و پرورش خبری در این زمینه به گوش نمیرسد؟
چرا از هدفمندسازی یارانهها، سهمی به آموزش و پرورش پرداخت نشد؟ چرا حتی در زمان تصویب بودجه، نمایندگان مجلس بسیار بیشتر از وزارتخانه برای آموزش و پرورش تلاش میکنند؟ چندان که برخی معلمان به این باور رسیدهاند که دغدغههای سیاسی و انتخاباتی، فرصتی برای بعضی مدیران آموزش و پرورش باقی نگذاشته است تا به مسائل معیشتی معلم بپردازند و حتی مسائل تعلیم و تربیت نیز تحت الشعاع رویکرد فعالیتهای سیاسی حزبی قرار گرفته است.
۲- آیا تا رفع تبعیضهای موجود بین معلمان و سایر کارمندان دولت، لااقل این امکان وجود ندارد که با تلاش و تدبیر و استفاده بهینه از اعتبارات و سرمایههای موجود وزارت آموزش و پرورش و فرهنگیان، فشار اقتصادی بر معلمان کاهش یابد؟ به عنوان مثال:
* صندوق ذخیره فرهنگیان با سرمایه حداقل شش هزار میلیارد تومان چه باری از دوش معلمان برداشته و چرا زمام مدیریت آن به کسانی سپرده شده است که مورد اعتماد فرهنگیان نیستند؟
* تاسیس دفاتر صندوق ذخیره در استانهای کشور و هزینههای مترتب بر آن، توجیه اقتصادی دارد یا اقدامی بر اساس ضرورت یارگیری و به کارگیری دوستان است؟
* چرا مدیریت شرکتهای تابعه صندوق در دست افرادی است که نگاهشان واگذاری تسهیلات با کارمزد کم برای تور آنتالیا و تایلند و یا برای خرید اتومبیل سانتافه و اسپورتیج است؟
* در شرایطی که برخی معلمان به وام بسیار اندک نیازمند هستند و در صورت یافتن منبعی برای دریافت وام باید وثیقههای مطمئن ارائه نمایند، پرداخت بیش از دویست میلیارد تومان از سرمایه معلمان به متهم نفتی (ب ـ ز) آن هم بدون وثیقه بانکی و صرفا در قبال چک شخصی، چگونه قابل توجیه است و آیا مسئولان بانک توان مالی جبران ضرر و زیان وارده را دارند یا باید مانند بعضی موارد گذشته صندوق، معلم تاوان آن را بپردازد؟
* پشت پرده اعطای تسهیلات میلیاردی به برخی شرکتهای بدهکار عمده بانکی، نظیر شرکت (س ـ م) یا (ر ـ گ) آن هم بدون پشتوانه مالی و صرفا در قبال دریافت سفته کیست؟ چرا بر عدم وصول مطالبات در زمان مقرر نظارتی نشده است؟
* در شرایطی که اضافهکار، حق التدریس، پاداش پایان خدمت و دیگر مطالبات معلمان پرداخت نشده است، به کارگیری عده زیادی از بازنشستگان هم حزبی در وزارتخانه، ادارات کل و صندوق ذخیره فرهنگیان و پرداخت حقوقهای کلان به آنان چه ضرورتی دارد؟
* همچنان که نمایندگان مجلس تاکنون نتوانستهاند پاسخی برای این سئوال بیابند که چرا هر چه مجلس اعتبار وزارت آموزش و پرورش را افزایش میدهد، تاثیر معناداری بر وضعیت معیشتی معلمان نمیگذارد، برای معلمان نیز این سئوال به طور جدی مطرح است. افزایش بودجه وزارت آموزش و پرورش از شانزده هزار میلیارد تومان در سال ۱۳۹۲ به ۲۲ هزار میلیارد تومان در سال ۱۳۹۳، اگر به طور صحیح مدیریت میشد و تمامی آن تخصیص مییافت آیا آثار محسوستری بر زندگی فرهنگیان بر جای نمیگذاشت؟
و آیا با توجه به اینکه با تلاش نمایندگان، امید میرود بودجه سال ۱۳۹۴ وزارتخانه به قریب ۳۰ هزار میلیارد تومان افزایش یابد، مسئولان وزارت آموزش و پرورش توان مدیریت این اعتبارات و جذب و هدایت آن در جهت بهبود معیشت معلمان را دارند؟
آنچه مسلم است امروز آموزش و پرورش بیش از هر زمان دیگر به تهیه طرحهای کارشناسی شده برای افزایش منابع مالی خویش و نیز تدوین طرحهایی در زمینه افزایش رفاه معلمان از جمله در زمینه مسکن، پزشکی، تحصیل فرزندان و… نیاز دارد و تجربههای متعدد سالهای پس از انقلاب ثابت کرده است که معلمان، صمیمیترین یاران نظام اسلامی هستند و علیرغم تمامی مشکلات، فریب دستهای پشت پردهای را نخواهند خورد که با شکستن حرمت و دستاویز قرار دادن آنان، اهداف شوم خود را دنبال میکنند.
منبع : http://www.ghatreh.com/news/nn25180889/
مطالب مشابه :
فیش حقوق
یادداشت های یک مدیر مجتمع در کلاله سایت هواشناسی کلاله . پايگاه اطلاعات يكپارچه دانش آموزي .
تصویب لایحه رتبهبندی معلمان در کمیسیون اجتماعی مجلس
یادداشت های یک مدیر مجتمع در کلاله - تصویب لایحه رتبهبندی معلمان در کمیسیون اجتماعی مجلس
شرح وظایف معاون آموزشی
یادداشت های یک مدیر مجتمع در کلاله سایت هواشناسی کلاله . لیست کامل سایت های خبری .
افتتاح کلینیک گیاهپزشکی
به اطلاع کلیه کشاورزان زحمتکش شهرستان کلاله و هواشناسی منطقه گنبد کاووس از سایت هواشناسی
مجتمع های آموزشی درجه بندی می شود
یادداشت های یک مدیر مجتمع در کلاله سایت هواشناسی کلاله . پايگاه اطلاعات يكپارچه دانش آموزي .
کسر کامل میزان افزایش حقوق فرهنگیان موسوم به" مقرری ماه اول" واعتراضات فرهنگیان
یادداشت های یک مدیر مجتمع در کلاله سایت هواشناسی کلاله . پايگاه اطلاعات يكپارچه دانش آموزي .
دادخواستی از طرف معلمان به آموزش و پرورش
یادداشت های یک مدیر مجتمع در کلاله - دادخواستی از طرف معلمان به آموزش و پرورش - اخبار و
املا
یادداشت های یک مدیر مجتمع در کلاله سایت هواشناسی کلاله . پايگاه اطلاعات يكپارچه دانش آموزي .
خبر مجتمع
یادداشت های یک مدیر مجتمع در کلاله سایت هواشناسی کلاله . پايگاه اطلاعات يكپارچه دانش آموزي .
برچسب :
سایت هواشناسی کلاله