«استاد بهمنش تولدت مبارک»
ایسنا امروز به انگیزهی تقدیر از یکی از پیشکسوتان عرصهی گزارشگری ورزشی، جمعی از اهالی رسانه و ورزش را دور هم جمع کرد تا عطاءالله بهمنش در کنار اهالی رسانه و ورزش کیکی را ببرد به شکل سربرگ ایسنا؛ این بار حاوی این خبر: «استاد بهمنش تولدت مبارک»
در آیین تجلیل از یک عمر فعالیت استاد عطاءالله بهمنش در عرصهی ورزش و رسانه، بهرام افشارزاده (دبیر کل کمیته ملی المپیک)، ساسان والیزاده (مدیرعامل ایسنا)، منصور برزگر (پیشکسوت کشتی)، حسین کلانی (پیشکسوت فوتبال)، عادل فردوسیپور (گزارشگر و تهیهکننده برنامه 90)، جهانگیر کوثری (پیشکسوت رسانه)، هیوا یوسفی (سردبیر روزنامه تماشا) و جمعی از اصحاب رسانه حضور داشتند.
*** دبیر کل کمیته ملی المپیک: مفسرهای امروز از تکیهکلامهای بهمنش استفاده میکنند
بهرام افشارزاده گفت: من از رسانهها که به گردن ورزش حق دارند رخصت میگیرم و از این اقدام ایسنا قدردانی میکنم؛ کار امروز بسیار ارزشمند بود.
دبیر کل کمیته ملی المپیک در مراسم تجلیل از استاد عطاءالله بهمنش اظهار کرد: ما در انجمن پیشکسوتان از این دست کارها انجام میدهیم ولی به این وسعت و بالندگی نیست. همه پیشکسوتان را میشناسند اما آدمهایی که شهامت گفتن حقایق را دارند کم هستند. بهمنش چه در زمان ورزش قهرمانی و چه در زمانی که مفسر ورزشی بود، از جمله اسوهها بود. بهمنش روح شفافی دارد. او در سال گذشته مسائلی را پشت سر گذاشت اما خوشبختانه به خاطر ایمان استوارش اکنون سر پاست.
وی ادامه داد: ما کمتر در رسانهها داریم که شخصی وارد سن 91 سالگی شود و پیشینهی قوی داشته باشد. همه مفسرهایی که امروز فعال هستند، از تکهکلامهای بهمنش استفاده میکنند. برای همه مشخص است که او با چه مهارتی گزارش میکرد.
افشارزاده یادآور شد: مسابقههای "حسین کلانی" در فوتبال و "منصور برزگر" در کشتی که امروز اینجا حضور دارند، با مهارتهای استاد بهمنش برای مردم گزارش شد. اگر رسانهها نبودند از ما انتقاد نمیشد. بر کار ما نظارت نمیشد و در نهایت موفق نبودیم. موفقیت ما به خاطر این است که دوستان رسانهای خطاها را منعکس میکنند.فردوسیپور یکی از مفسران و استثناییترین نیروهای صداوسیما است که البته من به دلیل کثرت کاری کمتر با او صحبت کردهام (با لبخند).
افشارزاده با بیان اینکه بهمنش یکی از پایگاههای اصلی و ارزشمند ورزش کشور است، در پایان گفت: ای کاش دوستان بیشتری در این مراسم حضور پیدا میکردند اما این آغاز کار بود و آینده قطعا بهتر خواهد بود. کار ایسنا بسیار ارزشمند است. امیدوارم در سال آینده چه افشارزاده در کمیته المپیک باشد و چه نباشد بتوانیم به عزیزانی که دلسوز هستند خدمت کنیم.
*** حسین کلانی: ما قدر ایثارتان را میدانیم
حسین کلانی در مراسم تجلیل از استاد بهمنش گفت: صحبت کردن در جمع فرهیختگان مشکل است. استاد بهمنش تغییرات اساسی در سیستم خبری و رسانهیی در تاریخ ورزش کشور انجام داد. زمانی که من فوتبال بازی میکردم وسایل ارتباط جمعی کافی نبود، تلویزیون و رادیو آنقدر پوشش خبری نمیدادند.
پیشکسوت فوتبال اضافه کرد: در آن زمان به جز یک مجله خبری رسانههای دیگر ورزش را پوشش نمیدادند. در سال 47 اولین بار جام آسیایی در ایران برگزار شد. آن زمان پوشش خبری توسط تلویزیون و رادیو انجام شد. آن روزها بهمنش با تسلطی که در زمینه تفسیر و گزارش و نوشتن اخبار داشت، بدعتی گذاشت که اکنون نتیجهاش را میبینیم و شاهد هستیم که از نظر فرهنگی در داشتن خبرنگاران جوان، کشور چقدر موثر بوده است.
بازیکن اسبق تیم ملی و پرسپولیس، اضافه کرد: هرچه دربارهی استاد بهمنش بگوییم کم گفتهایم. متاسفانه آن طور که باید و شاید به انتظاراتی که وجود داشته جواب ندادیم. بسیار جای خوشبختی دارد که ایسنا پیشقدم شد و چنین اقدام زیبایی انجام داد. ما شاگردان استاد هستیم و کاملا میدانیم که چقدر مدیون رسانهها هستیم. ورزشکاران جدید و قدیم حدود 70 درصد از موفقیتشان را مدیون رسانهها هستند، چرا که آنها با راهنمایی و نقدهایشان باعث شدند ما محبوب و معروف شویم. من به عنوان یک فوتبالیست قدیمی از وارثان قدیمیها و ارباب رسانه تشکر میکنم. بدانید که ما قدر ایثاری را که میکنید میدانیم.
*** منصور برزگر: کشتی و فنونش را با صدای بهمنش شناختممنصور برزگر در توصیه صفات عطاءالله بهمنش گفت: کشتی و فنونش را با صدای بهمنش شناخته است.
این پیشکسوت کشتی در مراسم تجلیل از بهمنش گفت: میگویند وقتی کشوری را میخواهند نابود کنند باید فرهنگ و گذشته را از بین ببرند. در گذشته اگر فردوسی نبود شاید اکنون ما عربی حرف میزدیم و با آداب پهلوانی آشنا نبودیم. من در حدی نیستم که مقابل این همه سخنور صحبت کنم. اما از استاد بهمنش تشکر میکنم که بنیانگذار فعالیت این همه خبرنگار بوده است.
وی افزود: من نیمقرن است که در کشتی حضور دارم. کشتی و فنونش را با صدای بهمنش شناختم. شاید در این نیم قرن که جزو شاگرد اولهای کشتی بودم هیچ مفسری را جز استاد بهمنش ندیدم که وقتی به صدایش گوش میدهی احساس کنی که در زمین کشتی هستی. از کسانی که افرادی را که در کارهای ما اثرگذار هستند حفظ میکنند، تشکر میکنم. باید راه را باز کنیم.
سرمربی سابق تیم ملی کشتی آزاد با بیان اینکه نباید دنبال منافع شخصی خودمان باشیم، یادآور شد: بسیاری از مسائل به وجود میآید اما میبینیم که متاسفانه ورزش ما بعد از این همه سال که خط مشی داشته امروز بلاتکلیف است. من از افشارزاده تشکر میکنم. در میان دستگاههای متولی ورزش فقط وقتی به دفتر افشارزاده میروی احساس آشنایی و راحتی میکنی اما هر جای دیگر که سر میزنی احساس غربت داری. ما انسانهای آشنای هر رشته را در همان رشته ورزشی به کار نمیگیریم. امیدوارم دیگران هم از این حرکتها بکنند. این منش بسیار خوبی است که از بنیانگذاران هر عرصهای قدردانی شود.
*** فردوسیپور: خودجوش به عرصهی گزارشگری وارد شدیم
عادل فردوسیپور در مراسم تجلیل از استاد عطاءالله بهمنش گفت: یکی از حسرتهایم این است که افتخار همکاری با استاد را نداشتم.
تهیهکننده و مجری برنامه «90» در این مراسم طی سخنانی اظهار کرد: در این که استاد بهمنش یک نابغه و استثنا بود هیچ شکی نیست. یکی از حسرتهایم این است که افتخار همکاری با استاد را نداشتم. 40، 50، 60 و 70 سالهها، همه میگویند که امیدواریم یک روز تو هم مانند استاد بهمنش بشوی.
وی ادامه داد: این برای هر کس میتواند یک افتخار باشد که شبیه استاد بهمنش شود. نسل ما بیشتر با گزارشهای شفیع، کوثری و وارث با دنیای گزارشگری آشنا شد. من افتخار میکنم بعد از اینکه گزارشهای سالهای 1330 و 1340 به دست ما رسید، توانستم گزارشهای ایشان را بشنوم، بدون اینترنت انسان احساس میکند که فلج است. چند وقت پیش تلویزیون یک مسابقه قدیمی کشتی را نشان داد که استاد آن را گزارش میکرد. آنقدر این گزارش زیبا بود که انسان لذت میبرد. من احساس کردم اگر چشمهایم را ببندم و با گوش بشنوم بسیار لذت میبرم.
فردوسیپور خطاب به استاد بهمنش گفت: شما پدیده هستید. ما خودجوش به عرصهی گزارشگری وارد شدیم؛ خودجوش واقعی. برعکس کلمه خودجوشی که در فوتبال استفاده میشود. هر چه که هست ذات گزارشگران است و یک توانایی درونی است. ما با تماشای فیلمها سعی کردیم گزارشگری را یاد بگیریم. امیدوارم دورهای باشد که امثال بهمنش و کوثری برای گزارشگران دوره آموزشی بگذارند. این مساله باعث میشود که پیشرفت گزارشگری تحت تاثیر قرار بگیرد.وی با اشاره به پخش برنامهای از رادیو ورزش و مرور خاطرات بازیهای المپیک یادآور شد: کتاب استاد در توصیف بازیهای المپیک فوقالعاده است. آنقدر قشنگ خاطرات را میگوید که انسان حس میکند خودش در المپیک حضور دارد. من میدانم که پیدا کردن و دسترسی به استاد بهمنش بسیار سخت است. به ایسنا تبریک میگویم. ما یک سال است که از طرف تیم فوتبال رسانه ورزش یک تابلو از استاد تهیه کردیم که میخواهیم به ایشان بدهیم. واقعا دور هم جمع کردن افراد حاضر در این جلسه کار سختی است. نمیگویم حسادت ولی غبطه خوردم به کاری که ایسنا امروز انجام داد. امیدوارم قدر این عزیزان را بدانیم چرا که میتوانند به نسل آینده کمک کنند.
عادل فردوسیپور همچنین اظهار کرد: خبرگزاری ایسنا پیشقدم شد و اتفاقی خوب و مثبت رخ داد. همه کسانی که به اینجا آمدهاند تحت تاثیر قرار گرفتند و اشک شوق در چشمانشان جمع شده بود.
وی گفت: برگزاری چنین مراسمی برای پیرمرد 91 ساله بسیار خوب است و امیدوارم اقدام ایسنا و پیشقدم شدن برای برگزاری این مراسم، فتح بابی برای ارج نهادن به پیشکسوتان شود.
فردوسیپور در پایان گفت: من هر وقت فیلم گزارشهای استاد بهمنش به دستم میرسد نگاه میکنم و آموزنده است. به هر حال شنیدن گزارش کسی که در شرایط و موقعیتی که هیچ امکانات و اطلاعاتی نبوده، بسیار برایم جذاب است.
*** جهانگیر کوثری: اگر یاد بگیریم صد تا کوثری و فردوسیپور و خیابانی درست میشود
جهانگیر کوثری هم در این مراسم گفت: استاد بهمنش بدون تعارف یک طراح گزارشگری بود.پیشکسوت رسانه در مراسم تجلیل از استاد بهمنش اظهار کرد: من در دو زمینه سینمایی و ورزشی به ایسنا اعتقاد دارم. در زمینههای سیاسی و اقتصادی هم تبحری ندارم. در دو زمینه دلخواهم همه مطالب و اخبار را با تکیه بر خبرگزاری ایسنا به دست میآورم. با احترامی که برای همه رسانهها قائلم وقتی وارد اینترنت میشوم به ایسنا مراجعه میکنم. یک نمونه دیگر کار ایسنا هم برگزاری مراسم امروز بود. ایسنا خواست و برای یک شخصیت پیشکسوت احترام قائل شد. من کمتر در محافل ورزشی حضور دارم اما امروز به خاطر استاد با ذوق به این خبرگزاری آمدم چرا که استاد تاریخ گزارشگری ورزشی ایران است.
وی اضافه کرد: استاد از سال 1332 در مطبوعات مینوشت. در سال 37 اولین گزارش زنده از رادیو در دوومیدانی پخش شد. در آن زمان از ابزار رادیو شناخت کافی نداشتیم و نمیدانستیم نتیجه چه میشود. با اینکه رشته دوومیدانی آنقدر برای ما شناخته شده نبود استاد، 55 سال پیش کارش را با گزارش زنده در این رشته آغاز کرد. بعد از آن هم در مجله کیهان ورزشی نوشتن در مورد این رشته را از دست داد. پس از آن هم با جامعهشناسی خودش احساس کرد که ورزش ملی ما که در المپیک میتواند افتخار کسب کند کشتی است. بعد از آن به دنبال آموزش کشتی رفت. کنار حبیبالله بلور آموزش دید و کتاب آموزش فنون کشتی را نوشت. زمانی که مسابقههای کشتی برزگر را در المپیک 76 گزارش میکرد، واژههایی به کار میبرد که انسان از شنیدن آن لذت میبرد.
گزارشگر ورزشی رادیو و تلویزیون اضافه کرد: استاد صفتهایی در مورد کلانی استفاده میکرد که خاص بود. اکنون هم گزارشهای خوبی داریم ولی زمانی که هیچ کلاس درسی وجود ندارد، با داشتههای خودمان و با اطلاعات اندکی که وجود داشت گزارش میکردیم. آن زمان استاد بهمنش اسامی تیمها را نداشت که گزارش کند و به همین دلیل خودش گزارش را طراحی میکرد. این تعارف نیست، عین واقعیت است. کسی در جامعه ما به گزارشگر نمیگفت که چه کار کند. استاد الگوی ما بود و از لغتهای بسیار زیادی در گزارشهایش استفاده میکرد. مثلا لغتی مانند "آهنگ دروازه" واقعا دلنشین بود. جملهبندی و واژهنویسی که در کشتی و فوتبال وجود داشت انصافا بینظیر بود.
کوثری با بیان اینکه این نشست جلسهی معرفت و انسانیت است، خاطرنشان کرد: استاد نابغهای است در سطح جهان؛ نابغه به کسی میگویند که مسیر جریان یک واقعیت را تغییر میدهد. چارلی چاپلین یک نابغه سینمایی است. بهمنش در تفسیر و گزارش ورزشی یک بدعت گذاشت. چیزهایی گذاشت که امثال من و
عادل فردوسیپور هنوز داریم تکرار میکنیم. ما دانشگاه نرفتیم کلاس آموزشی برای گزارشگری نداشتیم. یک بار تلویزیون تصمیم گرفت برای ما دوره بگذارد و به ما آموزش بدهد. متاسفانه فقط دو نفر در کلاس حاضر شدند و کسی استقبال نکرد. در سال 64 از استاد خواستم که به عنوان گزارشگر در فیلم من حضور داشته باشد. این فیلم راجع به این بود که چرا نویسندگان و گزارشگران از این شاخه به آن شاخه میروند.
مجری و تهیهکننده سابق برنامه «ورزش از نگاه دو»، افزود: من باید دنبال یک جایگزین برای شغل خودم میگشتم. من 15 سال سردبیر روزنامه همشهری بودم. وقتی از آنجا کنار گذاشته شدم کجا باید میرفتم؟ عادل فردوسیپور هم مهندس است و هم گزارشگر. من هم در سینما مشغولم و هم گزارشگر هستم. رسانهایها باید همیشه یک شغل جایگزین هم داشته باشند. ما سیستم گزارشگری را از استاد یاد گرفتیم. البته نه به زیبایی چیزهایی که ایشان استفاده میکنند. شما گزارشهای سال 52 تا 55 را گوش دهید. گزارشگری، علمی و هنری نبود. استاد حتی در کشتی هم الگو بود. ای کاش مسئولان بزرگ سیاسی ما به همین دقتی که حاضران صحبت کردند و به همان نسبتی که استاد از ورزش شناخت داشت، اندازههای شخصیتش را میشناختند.
مجری و تهیهکننده سابق برنامه «ورزش از نگاه دو» اضافه کرد: اگر از استاد استفاده میشد زیر نظر ایشان گزارشگرها از فیلتر عبور میکردند. آن زمان ما چقدر گزارشگر داشتیم؟ فرهنگ ما در جامعه ورزش کم است میتوانستیم آن را انتقال دهیم. آن موقع عادل فردوسیپور در 10 رشته گزارش میکرد. این افتخار جامعه است که گزارشگر تحصیل کرده باشد. جدا از فشارها و اجحافهایی که شده اقدام ایسنا و تجلیل از این استاد بزرگ مرهم و مسکنی مقطعی است. حیف است این استاد ها که مبنا و ابتدای یک پدیده مانند ورزش هستند و تاثیرگذاری بالایی دارند. ورزش پدیدهای است که مخاطبان عام دارد و همه را درگیر میکند. از بچه 8 ساله تا پیرمرد 80 ساله با مسی هستند. اگر فرهنگسازی در زمینه گزارشگری و نویسندگی کنیم به نسلهای آینده خدمت کردهایم.
کوثری با بیان اینکه حسین کلانی نمونهای از اخلاق برای من بوده است، گفت: از نظر انسانیت، مردمداری، دانش و فرهنگ عمومی ورزش او نمونه است. استاد بهمنش هم به ما درس اخلاق میداد و هم درس فنی. من از افشارزاده قدردانی میکنم که تاریخ را بازآفرینی کرده و قهرمانان سابق را حفظ کرده تا جوانان امروز همانها را بشناسند ما وقتی مسابقههای ورزشکاران را گزارش میکنیم افتخار میکنیم. وقتی تختی شکست میخورد جامعه ناراحت میشود و انگار چیزی را از دست داده است. ما کمبودهای خودمان را در گزارش آنها میبینیم. کتابی که بهمنش از تاریخ المپیک نوشته اگر بیرون از ایران بود، آنها او را روی سرشان میگذاشتند و به ایشان دکترای افتخاری میدادند. اکنون باید برای بهمنش این کار را کرد. اگر 30 سال زندگی را تامین نکند و شرایط سخت باشد و با این اندوخته تو را کنار بگذارند میپوسی. بیایید ما یاد بگیریم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر یاد بگیریم صد تا کوثری و عادل فردوسیپور و خیابانی درست میشوند. من دلم میسوزد. اشک در چشمانم جمع شده که چرا در حق استاد اجحاف میکنند. چه خطری سیاسی دارد جز اینکه او یک تاریخ غنی دارد. طبیعی است اگر امروز هیوا یوسفی خوب مینویسد او را خوب میبرند. جدا کردن مسائل سیاسی به ما ضربه میزند.*** استاد، دایرهالمعارف ورزش بود
اکبر فیض، کارشناس کشتی اظهار کرد: کار ایسنا بسیار زیباست اگر این روند ادامه پیدا کند کسانی که در عرصه ورزش زحمت میکشند میدانند که روزی مورد تقدیر قرار میگیرند. ما با استاد بهمنش از شنیدن صدایش آشنا شدیم. استاد بهمنش بازی ابوطالب طالبی و علیاف روس را در مسابقههای جهانی گزارش کرد، این گزارش طوری بود که نمیتوانستی در جای خودت بند شوی.
وی ادامه داد: من 19 سال پیش افتخار داشتم که در مجله دنیای ورزش با ایشان به عنوان مسؤول کشتی کار کنم و مطلبی یاد بگیرم. گاهی مردم برخی را بیشتر دوست دارند که آن هم به خاطر راستی، پاکی و شناخت است. استاد بهمنش دایرهالمعارف ورزش بود.
فیض در پایان با اشاره به اظهارات استاد بهمنش در زمانی که دبیرش در مجله دنیای ورزش بود، یادآور شد: استاد بهمنش همیشه به من میگفت آقای فیض اگر به دنبال احترام هستی، سالم کار کن. ارتباطت با مدیران، رسانهیی باشد. خیلی جلوتر نرو و حقایق را بگو. امیدوارم دوستان رسانهیی راه استاد را ادامه دهند.
*** مدیر عامل ایسنا: این نشست جلسهی حقشناسی و معرفت است
ساسان والیزاده، مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در ابتدای این مراسم، این نشست را جلسهی حقشناسی و معرفت توصیف و اظهار کرد: ما این نشست را برای قدردانی از کسی که انسانیت داشته و یک عمر خدمات بیدریغ انجام داده برگزار کردیم. من ورزش را از فرهنگ جدا نمیدانم. کسانی که از یک عنصر فرهنگی تجلیل میکنند، در واقع از فرهنگ تجلیل کردهاند.
وی ادامه داد: درد ما در فرهنگ، نشناختن و ندانستن است. اگر شناخت و معرفت وجود داشته باشد، نقشه راه مشخص است. در هر حوزهای وقتی مسیر را گم میکنیم که بزرگان را نشناسیم. پرسشگری مبتنی بر کشف حقیقت مبنای کار ایسنا است. تلاش ما این است که مسیر درست را نشان دهیم. استاد بهمنش شناسنامه ژورنالیسم ورزشی است؛ کسی که بالغ بر یک قرن زندگی پرافتخارش آمیخته با ورزش بوده و در مقام مدیر ورزشی و خبرنگار ورزشی فعالیت کرده است و عمر خود را بیدریغ برای فرهنگ و ورزش این کشور صرف کرده است.
والیزاده با بیان اینکه تجلیل از استاد بهمنش یک وظیفه است، تاکید کرد: قطعا همه رسانهها به نیکی از استاد یاد میکنند. ما برای میزبانی به خودمان میبالیم. به یمن حضور استاد و احترام برای یک عمر فعالیت ایشان بنا داریم از سال آینده با حمایت کمیته ملی المپیک، وزارت ورزش و جوانان و جامعه رسانهای، جشنوارهای را با نام جایزه استاد بهمنش در سالروز تولد ایشان برای تقدیر از همکاران رسانههای ورزشی برگزار کنیم.
***
مصطفی لشگری، مدیر گروه ورزش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نیز در این مراسم گفت: علاوه بر فعالیتهای خبری که ایسنا انجام میدهد، با تفکری که شکل گرفت، تصمیم گرفتیم به فراخور موضوعات مختلف مراسم تجلیل از بزرگان را برگزار کنیم. بهتر دیدیم با آغاز سال نو از شخصی که هم رسانههای ورزشی و هم جامعه ورزشی به نوعی مدیونش هستند، تقدیر کنیم.
وی ادامه داد: استاد بهمنش پایه گذار سبک خاصی در رسانه های ورزشی بود. فردی که مدیر، کارشناس و گزارشگر ورزشی بود. با توجه به فعالیتهای چشمگیر و شگرفی که استاد بهمنش در ورزش به جای گذاشت، تصمیم گرفتیم مراسم تجلیل از ایشان را در ورود به سال 92 برگزار کنیم. امیدوارم بحث تقدیر از بزرگان ورزش را ادامه دهیم.
لشگری یادآور شد: ما امسال این مراسم را با تعداد کمتری میهمان برگزار کردیم، امیدوارم از سال آینده در قالب جشنواره جایزه استاد بهمنش در سالروز تولدشان از نویسندگان، گزارشگران و عکاسان برتر ورزشی تقدیر کنیم.
****
هیوا یوسفی سردبیر روزنامه تماشا هم در مراسم امروز گفت: استاد بهمنش دایره لغات بینظیری دارند.
هیوا یوسفی با تشکر از اقدام ایسنا در برگزاری مراسم تجلیل از استاد بهمنش با بیان این که استاد بهمنش استاد تاریخ روزنامهنگاری، گزارشگری و پیشینه ورزش ایران است، گفت: باید از جهانگیر کوثری تشکر کرد، چرا که همه چیزهایی که نیاز بود را گفت. من به خاطر صحبتهایش اشک در چشمانم جمع شد.
وی ادامه داد: تفاوتی که استاد بهمنش با اکثر دوستان نسل جدید در عرصه گزارشگری دارند پشتکار ایشان است. در کنار ویژگیهایی که اشاره شد استاد بهمنش دایره لغات بینظیری دارند. اینکه 60 سال مداوم بتوانی با موفقیت کار کنی نشان از همین مساله دارد. من اخیرا گزارشی را که استاد از بازیهای المپیک توضیح دادند، شنیدم. به نظر من علت موفقیت ایشان علاقه فردی است که امروز در میان خبرنگاران خیلی کم شده است. یک بخش از آن هم به دلیل مشکلات معیشتی است.
*** حاشیهها
استاد عطاالله بهمنش که برای شرکت در مراسم تجلیل به مناسبت سالروز تولدش به ایسنا آمده بود، در جریان این مراسم قرار نداشت. او که برای حضور در این جشن به همراه افشارزاده به محل خبرگزاری آمد، در طول مسیر بارها از دبیرکل کمیته ملی المپیک پرسیده بود که به کجا و برای چه میرویم و در شرایطی که اطلاعی از این برنامه نداشت، وارد خبرگزاری ایسنا شد و از خبرنگاران این رسانه میپرسید که اینجا چه خبر است و من برای چه دعوت شدهام و وقتی که متوجه شد که برای شرکت در مراسم تجلیلاش به ایسنا دعوت شده و قرار است با حضور جمعی از پیشکسوتان ورزش و اهالی رسانه تولدش جشن گرفته شود، بسیار خوشحال شد.
* افشارزاده در صحبتهایش خطاب به عادل فردوسیپور گفت: من خیلی اتفاق نیافتاده که با برنامه « 90 » صحبت کنم، چون شما تازه 12 ظهر از خواب بلند میشوید اما من 4 صبح به کمیته المپیک میروم و سر کارم حاضر هستم!
* منصور برزگر در حین صحبتهایش به زمانی اشاره کرد که مردم برای شنیدن گزارشها و اخبار ورزشی رادیوهایی به اندازه تلویزیون داشتند. وی گفت در آن زمان باتری این رادیوها به اندازه باتری ماشین بود!
* در پایان مراسم، تابلوی بزرگی که تصویری از جوانی استاد بهمنش بر آن نقش بسته بود، توسط عادل فردوسیپور به نمایندگی از تیم رسانه ورزش به وی اهدا شد. در این زمان بهمنش به شوخی گفت: "خودمونیما مثل آدم حسابیها افتادم."
* وقتی که کیک تولد 91 سالگی استاد بهمنش برای بریدن روی میز قرار گرفت، بهمنش با شوخی گفت: امروز یک سری فاش شد. معلوم شد که من چند سالم است (با خنده).
* پس از پایان مراسم بهرام افشارزاده، منصور برزگر و عادل فردوسی گپ و گفتی با هم داشتند. برزگر خطاب به عادل فردوسیپور گفت، برنامهاش را دوست دارد چرا که او همه را ضربهفنی کرده و روی پل نگه داشته است که فردوسیپور در حالی که میخندید گفت: ما ضربهفنی خوردهایم.
در پایان این نشست استاد بهمنش کیک تولد نود و یک سالگیاش را برید و از سوی حاضران مورد تشویق قرار گرفت.
همچنین هدایایی از سوی ایسنا، کمیته ملی المپیک و عادل فردوسیپور به نمایندگی از تیم رسانه ورزش به استاد عطاءالله بهمنش اهدا شد.
مطالب مشابه :
جمله ناب و سخن زیبای جااولیور هاینز درباره تقدیر را بخوانید+جملات تاثیر گذار+سخنان کوتاه و ارزشمند
جملات زیبا از بزرگان - جمله ناب و سخن زیبای جااولیور هاینز درباره تقدیر را بخش برای
تقدیر از استاد محمود فرشچیان توسط ستاد بافت قالیچه صلح و دوستی جهانی
تقدیر از استاد برای کتیبه کوروش باز کرده و کتیبه بر آن تکیه زده است همچنین جمله مبارزه با
تقدیر نامه
یکی از فرهنگ های زیبا و یک جمله تمجید آقا برای او باشد به از هزاران تقدیر
جمله های زیبای انگلیسی (با معنی فارسی)
جمله های زیبا و زشتش پای توست.تقدیر را نیرومندی برای از بین بردن غم اندوه و
جملاتی زیبا از استاد شریعتی
جملاتی زیبا از استاد آنگاه که تقدیر واقع نگریده، از تدبیر همیشه برای از بین بردن یک حق
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبا از احسان خواجه امیری به نام دروازه های دنیا
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبا از احسان دوستان برای حمایت از استاد احسان تقدیر من
عکس های مراسم بزرگداشت استاد ایرج صدای فردین
به واسطه این عصر زیبا که برای خواهد جملهای از استاد ایرج
دانلود ارکستر مضرابی با رهبری استاد حسین دهلوی
استاد دهلوی از سال ۱۳۷۶ در ارکستر از جمله زیبا رو میتونید از
«استاد بهمنش تولدت مبارک»
ایسنا امروز به انگیزهی تقدیر از یکی از بود، از جمله استاد بهمنش برای بریدن
کنسرت استاد شجریان
همه برای دیدن استاد و گروهش و بسیار زیبا از حافظ جمله ی آخر را با استاد همخوانی
برچسب :
جمله زیبا برای تقدیر از استاد