جزوه چکیده ی آموزش word 2007 2

25. روش های تعیین کادر تزیینی دور متن انتخابی (Border) :

برای تعیین کادر تزیینی دور متن دلخواه ، ما باید ابتدا متن مورد نظر را انتخاب کنیم و سپس در تب Page Layout به کادر Page Background رفته و بر روی گزینه‌یPage Border کلیک کنیم تا پنجره ای به شکل ذیل باز شود . در این پنجره با رفتن به تب Border ، ابتدا باید از کادر سمت راست صفحه بر روی گزینه‌یBox کلیک کرده و سپس در قسمت Style یک سبک دلخواه برای کادر انتخاب می کنیم و سپس از قسمت Color نیز یک رنگ دلخواه برای کادر انتخاب می کنیم . همچنین در قسمت Width نیز می توانیم پهنای دلخواه را برای این کادر تعیین کرده Ok می کنیم . حالا اگر بخواهیم کادر تزیینی را برداریم نیز باید دوباره به این پنجره و همین تب آمده و بر روی گزینه‌یNone کلیک می کنیم . در ضمن ما در تب Border می توانیم یا کلیک بر روی گزینه‌یShadow از کادر سمت راست ، کادر سایه دار برای متن انتخاب شده تعیین کنیم . و با کلیک بر روی گزینه‌ی3d نیز یک کادر سه بعدی شکل برای کمتن انتخاب شده مشخص می کنیم . همچنین اگر در قسمت Preview که در سمت چپ تب Border دیده می شود ،می توانیم با کلیک بر روی قسمت های دور کادر این قسمت ها را برداریم . مثلا اگر بخواهیم قسمت بالایی کادر نباشد می توانیم بر روی این قسمت کلیک کنیم تا از روی کادر برداشته شود . در ضمن با کلیک بر روی گزینه‌یHorizontal Line  نیز می توانیم از بین خط های افقی مختلف ، یک خط افقی دلخواه در مکان موردنظر خود ترسیم کنیم .

البته برای تعیین کادر تزیینی دور متن انتخابی ، می توانیم پس از انتخاب متن ، از تب Home به کادر Paragraph رفته و با کلیک بر روی گزینه‌یBorder کادر دلخواهی را برای دور متن انتخاب شده تعیین نماییم . و در صورت نخواستن کادر دور متن نیز با کلیک بر روی گزینه‌یNone در این منو می توانیم این کادر را از دور متن برداریم .

26. نحوه تعیین کادر تزیینی دور صفحه :

برای اینکه ما بخواهیم دور صفحه یک کادر تزیینی بگذاریم ، ابتدا  باید در تب Page Layout به  کادر Page Background رفته و سپس بر روی گزینه‌یPage Border کلیک کنیم . سپس به تب Page Border می رویم تا پنجره ای به شکل ذیل ظاهر گردد . در این تب برای اینکه کادر تزیینی دور صفحه داشته باشیم ، ابتدا باید از کادر سمت راست صفحه بر روی گزینه‌یBox کلیک کرده و سپس در قسمت Style یک سبک دلخواه برای کادر انتخاب می کنیم و سپس از قسمت Color نیز یک رنگ دلخواه برای کادر انتخاب می کنیم . همچنین در قسمت Width نیز می توانیم پهنای دلخواه را برای این کادر تعیین کرده Ok می کنیم . البته اگر می خواهیم کادر تزیین یدور صفحه از بین کادرهای هنری و تزیینی تر باشد ، به جای این کارها ، از همان اول بر روی منوی کرکره ای Art کلیک کرده و از بین کادرهای تزیینی مختلف و متنوعی که مشاهده می شود یکی را به دلخواه انتخاب می کنیم . حالا اگر بخواهیم کادر تزیینی را برداریم نیز باید دوباره به این پنجره و همین تب آمده و بر روی گزینه‌یNone کلیک می کنیم . در ضمن ما در تب Page Border می توانیم با کلیک بر روی گزینه‌یShadow از کادر سمت راست ، کادر سایه دار برای متن انتخاب شده تعیین کنیم . و با کلیک بر روی گزینه‌ی3d نیز یک کادر سه بعدی شکل برای کمتن انتخاب شده مشخص می کنیم . همچنین اگر در قسمت Preview که در سمت چپ این تب دیده می شود ، می توانیم با کلیک بر روی قسمت های دور کادر این قسمت ها را برداریم . مثلا اگر بخواهیم قسمت بالایی کادر نباشد می توانیم بر روی این قسمت کلیک کنیم تا از روی کادر برداشته شود . در ضمن با کلیک بر روی گزینه‌یHorizontal Line  نیز می توانیم از بین خط های افقی مختلف ، یک خط افقی دلخواه در مکان موردنظر خود ترسیم کنیم .

 

27. نحو ی رنگ کردن درون کادرهاو متن ها:

برای رنگ کردن پشت زمینه یک کادر ، ابتدا در کادر مورد نظر کلیک کرده و سپس در تب Page Layout به کادر Page Background رفته و  بر روی گزینه‌یPage Border کلیک کنیم تا پنجره ای به شکل بالا باز شود . در این پنجره با رفتن به تب Shading می توانیم یک رنگ دلخواه انتخاب کرده و در صورت تمایل از قسمت Pattern نیز یک الگو وسبک برای رنگ دهی به پشت زمینه‌ی کادر مشخص کنیم . البته برای رنگ دهی به پشت زمینه‌ی کادرها و متن ها ، ما می توانستیمپس از انتخاب متن یا کادر دلخواه ، از تب Home به کادر Paragraph رفته و با کلیک بر روی گزینه‌یShading رنگ دلخواهی را برای کادر یا متن مورد نظر تعیین کنیم . همچنین برای بی رنگ کردن کادر یا متن رنگ شده نیز می توانیم دوباره به گزینه‌یShading رفته و گزینه‌یNo Color را انتخاب کنیم .

    توضیحات مربوط به تب Insert :

28. ایجاد یک جلد و پوشش برای صفحات :

برای ایجاد پوشش صفحه ، می توانیم از تب Insert به کادر Pages رفته و سپس با کلیک بر روی گزینه‌یCover Page ، پوشش جلد گونه‌ی دلخواهی را برای صفحه ای که مکان نما درون آن است ، انتخاب کرده و سپس در مکان هایی که جهت تایپ متن تعبیه شده ، متن دلخواه را وارد کنیم .

29. اضافه کردن جدول و مدیریت بر آن :

لازم به ذکر است که کار بر روی جداول یکی از مهم ترین بخش های موجود در Word می باشد . جهت ایجاد جدول می توانیم در تب Insert به کادر Tables رفته و سپس بر روی گزینه‌یTable کلیک کنیم . با کلیک بر روی این گزینه منویی باز می شود که در آن می توانیم تعداد ستون ها و سطرهای جدول را با تغییر مکانی ماوس تعیین کنیم . البته ضعف ایجاد جدول با استفاده از منوی Table این است که با این روش حداکثر می توانیم یک جدول 10 ستونه و 8 سطری ایجاد کنیم . به همین دلیل برای اینکه یک جدول دلخواه و کامل ایجاد نماییم ، می توانیم پس از کلیک بر روی گزینه‌یTable در کادر Tables تب Insert ، از منوی باز شده بر روی گزینه‌یInsert Table کلیک کنیم تا کادری به شکل ذیل باز شود . در این کادر می توانیم در قسمت Number Of Columns تعداد ستون ها و در قسمت Number Of Rows تعداد سطرهای دلخواه خود را وارد کنیم . همچنین در کادر Autofit Behavior ، با انتخاب گزینه‌یFixed Column Width می توانیم کاری کنیم که پهنای ستون های جدول یک اندازه‌ی دلخواه ما بوده و یا اینکه به صورت اتوماتیک تعیین گردد . همچنین با انتخاب گزینه‌یAutofit To Contents می توانیم تعیین کنیم که پهنای جدول بر اساس محتوی و متنی که وارد آن می شود متغیر گردد . همچنین با کلیک بر روی گزینه‌یAutofit To Window می توانیم تعیین کنیم که پهنای جدول به اندازه پهنای صفحه‌ی کاری باشد . در ضمن با تیک دار کردن گزینه‌یRemember Dimensions For New Table نیز تعیین می کنیم که اندازه و مقادیر وارد شده در این کادر ، جهت جداول جدیدی که در آینده خواهیم ساخت نیز به خاطر سپرده شده و به کار رود .

 

پس از اینکه جدول را ایجاد کردیم دو تب جدید به نام های Design و Layout در بالای پنجره نمایان می شوند . با کلک بر روی تب Design که به معنی طرح می باشد ، کادری به شکل ذیل جهت تغییر طراحی کلی جدول باز می شود .

 

 

در این تب می توانیم در کادر Table Styles با کلیک بر روی الگوهای از پیش تعیین شده‌ی دلخواه ، شکل ظاهری و قالب بندی جدول را تغییر دهیم . و در صورتی که بخواهیم قالب بندی جدول به حالت اولیه‌ی خود باز گردد نیز می توانیم بر روی الگوی اول این کادر کلیک کنیم تا قالب بندی جدول به حالت اولیه خود بازگردد . همچنین در قسمت Shading نیز می توانیم رنگ بندی دلخواهی را برای جدول تعیین کنیم . در ضمن در قسمت Borders نیز می توانیم برای جدول کادرهای دلخواه تعیین کنیم ( زیرا اکثر الگوهایی که در قسمت قبل تعیین می شوند بدون کادر است) . همچنین در قسمت Table Style Option با کلیک بر روی گزینه‌یHeader Row می توانیم باعث شویم که شکل و قالب ظاهری سطر اول جدول با بقیه‌ی سطرها متفاوت باشد . همچنین با کلیک بر روی گزینه‌یTotal Row نیز می توانیم کاری که قالب و شکل ظاهری سطر آخر با بقیه‌ی سطرها متفاوت گردد . با کلیک بر روی گزینه‌یBanded Row نیز باعث می شود که قالب و ظاهر سطرها یکی در میان با هم متفاوت باشد . دقیقا سه گزینه‌یFirst Column و Last Column و Banded Column نیز به ترتیب باعث تغییر شکل و قالب ظاهری ستون اول با بقیه ستون ها ، ستون آخر با بقیه‌ی ستون ها و ستون ها به صورت یکی در میان می گردند .  همچنین در کادر Draw Borders نیز می توانیم با کلیک بر روی گزینه‌یDraw Table  درون خانه های جدول فعلی ، خانه ها و سلو های جدید را ترسیم کرده و یا حتی جدول جدیدی را طراحی نماییم . البته قبل از استفاده از گزینه‌یDraw Table ما می توانیم در قسمت Pen Color رنگ قلم طراحی و در قسمت Line Style   و Line Width نیز به ترتیب سبک و حالت خطوط طراحی و پهنای خطوط را تعیین کنیم . در ضمن با کلیک بر روی گزینه‌یEraser نیز می توانیم خانه ها و سول های دلخواه جدول را حذف کنیم .

همچنین با کلیک بر روی تب Layout نیز کادری به شکل ذیل جهت تغییرات ساختاری بر روی جدول ظاهر می گردد .

در این تب با کلیک بر روی گزینه‌یSelect در کادر Table ، منویی باز می شود که در این منو  با کلیک بر روی گزینه‌یSelect Cell می توانیم سلولی را که مکان نما درون آن است را انتخاب کنیم ( البته برای انتخاب یک سلول می توانیم درون آن دوبار کلیک کنیم) . همچنین کلیک بر روی گزینه‌یSelect Row  باعث انتخاب سطری می شود که مکان نما درون آن است ( البته جهت انتخاب یک سطر ، ما می توانیم در کنار سطر مورد نظر در بیرون جدول نیز کلیک کنیم ) . همچنین کلیک بر روی گزینه‌یSelect Column نیز باعث انتخاب ستونی می شود که مکان نما درون آن است ( البته جهت انتخاب یک ستون ، ما می توانیم در بالای ستون مورد نظر در بیرون جدول نیز کلیک کنیم ) . در ضمن کلیک بر روی گزینه‌یSelect Table نیز باعث انتخاب کل جدول می شود ( البته جهت انتخاب کل جدول ، ما می توانیم در گوشه‌ی بالای جدول مورد نظر ، بر روی علامت کلیک کنیم ) .

کلیک بر روی گزینه‌ی View Gridline نیز باعث می شود که خطوط شبکه ای بین سلولی در جدول نمایان گردد . البته این گزینه زمانی کار می کند که ما برای جدولمان از طرح ها یا Design که در بالا ذکر شد ، استفاده کرده باشیم . کلیک بر روی گزینه‌ی Properties نیز باعث باز شدن کادری می گردد که در آن می توانیم اندازه و چیدمان سلول ها ، سطرها و ستون های جدول را به دلخواه تغییر دهیم . که چون اکثر گزینه های این کادر محاوره ای در ادامه توضیح داده می شود . از تشریح این کادر صرف نظر می گردد .

با کلیک بر روی گزینه‌ی Delete در کادر Rows&Columns منویی باز می شود که در این منو با کلیک بر روی گزینه‌ی Delete Rows سطری که مکان نما درون آن است حذف می گردد . با کلیک بر روی روی گزینه‌ی Delete Column ستونی که مکان نما درون آن است حذف می گردد . و با کلیک بر روی گزینه‌ی Delete Table نیز کل جدول حذف می گردد . همچنین با کلیک بر روی گزینه‌ی Delete Cells نیز کادری جهت حذف سلول ها باز می گردد . در این کادر کلیک بر روی گزینه‌ی Shift Cells Right باعث می شود که سلولی که مکان نما درون آن است حذف شده و سلول های سمت چپ این سلول ، یک به یک به سمت راست خود منتقل گردند و عمل جایگزینی به جای سلول حذف شده انجام گیرد . همچنین کلیک بر روی گزینه‌ی Shift Cells Up باعث می شود که سلولی که مکان نما درون آن است حذف شده و سلول های پایینی این سلول ، یک به یک به سمت بالای خود منتقل گردند و عمل جایگزینی به جای سلول حذف شده انجام گیرد . کلیک بر روی گزینه Delete Entire Row باعث حذف کل سطری که مکان نما درون قرار دارد می شود . کلیک بر روی گزینه‌ی Delete Entire Column نیز باعث حذف کل ستونی که مکان نما درون آن قرار دارد می گردد .

  همچنین با کلیک بر روی گزینه‌ی Insert Above در کادر Rows&Columns می توانیم یک سطر در بالای سطری که مکان نما درون آن قرار دارد ایجاد کنیم . با کلیک بر روی گزینه‌ی Insert Below نیز می توانیم یک سطر در پایین سطری که مکان نما درون آن قرار دارد ایجاد کنیم . با کلیک بر روی گزینه‌ی Insert Left می توانیم یک ستون در سمت چپ ستونی که مکان نما درون آن قرار دارد ایجاد کنیم . با کلیک بر روی گزینه‌ی Insert Right می توانیم یک ستون در سمت راست ستونی که مکان نما درون آن قرار دارد ایجاد کنیم .

همچنین در کادر Merge نیز با کلیک با روی گزینه‌ی Merge می توانیم کاری کنیم که سلول هایی که انتخاب کرده ایم ، یکپارچه و اصطلاحا یکی شوند . همچنین اگر بخواهیم یک سلول را به چند قسمت تقسیم کنیم ، می توانیم بر روی گزینه‌ی Split Cells کلیک کنیم تا کادری به شکل ذیل ظاهر گردد .

در  این کادر می توانیم در قسمت Number Of Columns تعداد ستون هایی که قرار است در دل سلول فعلی ایجاد شوند را وارد کرده و  در قسمت Number Of Rows نیز می توانیم تعداد سطرهایی که قرار است در دل سلول فعلی ایجاد شوند را تعیین می کنیم . البته برای چند تکه کردن یک سلول ، ما می توانیم با استفاده از گزینه Draw Table در تب Design اقدام به چند تکه کردن جدول نماییم ، که خوب این گزینه در زمانی که ما می خواهیم تعداد خانه های زیادی را چند تکه کنیم بسیار خوب است . گزینه‌ی Split Table در کادر Merge نیز باعث دو تکه شدن جدول می شود . به طوری که سطرهای بالای سطر فعلی از جدول جدا می شوند و اصطلاحا باعث شکافته شدن جدول می شوند .

همچنین با کلیک بر روی گزینه‌ی Auto Fit در کادر Cell Size منویی ظاهر می شود مه در این منو می توانیم اندازه سازی اتوماتیک سلول ها را انجام دهیم .در این منو  با کلیک بر روی گزینه‌ی Auto Fit Content می توانیم تعیین کنیم که پهنای جدول بر اساس محتوی و متنی که وارد آن می شود متغیر گردد .همچنین با کلیک بر روی گزینه‌ی Auto Fit Window می توانیم تعیین کنیم که پهنای جدول به اندازه پهنای صفحه‌ی کاری باشد .  و با کلیک بر روی گزینه‌یFixed Column Width می توانیم کاری کنیم که پهنای ستون های جدول یک اندازه‌ی ثابت باشد .

در ضمن در قسمت های Height و Width نیز می توانیم به ترتیب ارتفاع و پهنای سلول ها را تعیین کنیم . در ضمن با کلیک بر روی گزینه‌ی Distribute Rows نیز می توانیم ارتفاع سطرها را متناسب با متن درون سلول ها تغییر دهیم . و  با کلیک بر روی گزینه‌ی Distribute Columns نیز می توانیم پهنای ستون ها را متناسب با متن درون سلول ها تغییر دهیم . 

 همچنین با رفتن به کادر Alignment ما می توانیم چیدمان متن سلو های انتخاب شده در قسمت های دلخواه را تعیین کنیم . با کلیک بر روی گزینه‌ی Cell Direction در این کادر نیز می توانیم جهت و زاویه متن درون سلول ها را به دلخواه تغییر دهیم .

در ضمن با کلیک بر روی گزینه‌ی Sort کادری به شکل ذیل جهت مرتب سازی سلول های انتخاب شده ظاهر می گردد .

روش مرتب سازی سلول ها اینگونه است که ما باید ابتدا محدوده ای را که می خواهیم عمل مرتب سازی روی آن انجام گیرد را انتخاب می کنیم ( مثلا ستون مربوط به نام خانوادگی ها ) سپس بر روی گزینه‌ی Sort کلیک می کنیم تا کادر Sort ظاهر گردد . سپس در منوی کرکره ای Sort By نام ستونی را که انتخاب کرده ایم و می خواهیم عمل مرتب سازی روی آن انجام گیرد انتخاب می کنیم . سپس در منوی کرکره ای Type می توانیم تعیین کنیم که عمل مرتب سازی بر اساس Text (متن) باشد ، و یا بر اساس Number (عدد) ، و یا بر اساس Date (تاریخ) . همچنین با کلیک بر روی گزینه‌ی Ascending باعث می شویم که عمل مرتب سازی به صورت صعودی انجام گیرد ( مثلا از الف تا ی یا در اعداد از 1 به بالا ) . و با کلیک بر روی گزینه‌ی Descending نیز می توانیم تعیین کنیم که عمل مرتب سازی به صورت نزولی باشد (مثلا از ی تا الف و یا در اعداد ، از نمرات بالا تا 1 ) . البته یک مشکل طبیعی در جدول ها این است که احتمال دارد برخی از گزینه های یک ستون با هم برابر باشند (مثلا نام خانوادگی های مشابه داشته باشیم). و این مشکل ،عمل مرتب سازی را ناقص می کند . خوب برای رفع چنین مشکلی راه حل این است که مثلا در هنگام انتخاب ستون نام خانوادگی ، ما باید ستون نام را نیز انتخاب کنیم و سپس بر روی گزینه‌ی Sort کلیک کنیم . و سپس در کادر Sort ابتدا در منوی کرکره ای Sort By ستون نام خانوادگی را انتخاب می کنیم و سپس با رفتن به منوی کرکره ای Then By ستون نام را انتخاب می کنیم . و صعودی یا نزولی بودن مرتب سازی را تعیین کرده Ok کنیم . در ضمن نکته بسیار مهمی که باید بدانید این است که پس از عمل مرتب سازی ، مکان سلول ها تغییر پیدا می کند ( یعنی مثلا نام خانوادگی یک نفر به بالای لیست رفته و نام خانوادگی نفر دیگر به پایین لیست می رود) و به همین دلیل نکته‌ی جالبی که پیش می آید این است که تمام سلول های مرتبط و وابسته با این سلول ها نیز مانند این سلول ها تغییر مکان می دهند . مثلا اگر پس از مرتب سازی ، نام خانوادگی یک نفر به بالای لیست برود ، خوب نام و نام پدر و سلول های دیگر وابسته به این سلول هم بالا می روند . و با اینکه این عمل ، عمل بسیار خوبی است . اما باعث می شود که برخی خانه های دیگر هم بدون اینکه ما بخواهیم تغییر جا می دهند . مثلا با مرتب سازی نام خانوادگی ، وقتی نام خانوادگی یک نفر بالای لیست می رود ، ردیف و نام و نام پدر و سن او هم بالای لیست می روند و بر اساس نام خانوادگی تغییر جا می دهند، که خوب در این مثال ترتیب شماره گذاری ردیف ها به هم می خورد . خوب برای رفع چنین مشکلی راه حل این است که ما پس از عمل مرتب کردن ستون نام خانوادگی ، این بار ستون ردیف را انتخاب می کنیم و سپس بر روی گزینه‌ی Sort کلیک می کنیم تا کادر Sort باز شود . در این کادر با کلیک در منوی کرکره ای Sort By   ستون ردیف را انتخاب کرده و برای اینکه پس از مرتب سازی ستون ردیف ، ستون های دیگر به هم نخورند ، بر روی گزینه‌ی Option کلیک کرده و در کادر باز شده گزینه Sort Column Only را تیک دار می کنیم و سپس Ok می کنیم .

در کادر Data با کلیک بر روی گزینه‌ی Repeat Header Rows می توانیم کاری کنیم که در صورتیکه تعداد سطرهای جدول ما بیش از یک صفحه  شد ، سطر اول جدول در صفحات پایینی هم تکرار شود ، تا ما در وارد کردن اطلاعات سطرها دچار سردرگمی نشویم .

همچنین کلیک بر روی گزینه‌ی Convert To Text در کادر Data ، باعث تبدیل جدول به متن می شود . البته به این صورت که به جای خطوط جدول ، ما می توانیم از علامت ها یا فاصله خالی استفاده کنیم .

در ضمن با کلیک بر روی گزینه‌ی Formula می توانیم عملیات ریاضی و فرمول نویسی را در سلولی از جدول انجام دهیم که این بحث در برنامه Excel گفته خواهد شد .

30. نحوه‌ی اضافه کردن عکس (Picture) به کار تایپی  و مدیریت بر آنها :

برای اضافه کردن یک تصویر به کار ، باید بر روی گزینه‌ی Picture در کادر Illustration تب Insert کلیک کنیم . سپس در کادر باز شده به مکانی که عکس درون آنجاست رفته و تصویر مورد نظر را انتخاب کرده بر روی گزینه‌ی Insert کلیک کنیم ، تا عکس به کار اضافه گردد . با اضافه شدن عکس به کار تایپی ، تبی به نام Format در بالای پنجره به شکل ذیل نمایان می گردد .

در این تب با رفتن به منوی Brightness می توانیم میزان روشنایی تصویر را کم و زیاد کنیم . با کلیک بر روی منوی کرکره ای Contrast نیز می توانیم میزان وضوح تصویر را کم و زیاد کنیم . همچنین با کلیک بر روی گزینه‌ی Recolor می توانیم رنگ بندی تصویر را تغییر دهیم . و با کلیک بر روی گزینه‌ی Compress Pictures نیز می توانیم تصویر خود را فشرده تر کنیم تا مثلا برای ارسال کار با ایمیل ، کار تایپی سبک تر شود . در ضمن با کلیک بر روی گزینه‌ی Change Picture می توانیم تصویر حود را با تصویر دیگری تغییر دهیم . و با کلیک بر روی گزینه‌ی Reset Picture نیز تغییرات تصویر به حالت اولیه باز می گردد . همچنین ما می توانیم به کادر Picture Styles برویم و برای تصویر خود قالب ها  سبک های متنوعی را انتخاب کنیم . همچنین با کلیک بر روی گزینه‌ی Picture Shape نیز می توانیم تصویر خود را درون یک شکل دلخواه قرار دهیم .همچنین با کلیک بر روی گزینه‌ی Picture Border  نیز می توانیم یک کادر یا قاب دلخواه برای دور تصویر انتخاب کرده و رنگ دلخواهی را برای این کادر تعیین کرده و حتی پهنای (Weight)  دلخواهی را برای کادر تعیین کرده و حتی حالت نقطه چین گونه (Dashes) نیز برای کادر تعیین نماییم . همچنین مامی توانیم به کادر Arrange رفته و با کلیک در منوی Position موقعیت تصویر را به محل دلخواه تصویر ببریم . نکته بسیار مهمی که باید گفته شود این است که در حالت عادی تصویر را نمی شود به یک محل دلخواه از صفحه برده و در اصل جا به جا کرد . اما وقتی که با استفاده از گزینه های موجود در منوی Position محل عکس را تغییر می دهیم ، می توانیم  عکس را به محل دلخواه خود جا به جا کنیم . در ضمن در زمان هایی که چند تصویر روی هم قرار بگیرند ، ما می توانیم با کلیک بر روی گزینه‌ی Bring To Front کاری کنیم که تصویر دلخواه و البته انتخاب شده‌ی ما جلوتر از همه‌ی تصاویر دیگر قرار بگیرد . البته ما اگر بخواهیم تصویر انتخاب شده ما یک تصویر جلوتر بیاید ، باید بر روی فلش کناری گزینه‌ی Bring To Frontکلیک کرده و سپس گزینه‌ی Bring Forward را انتخاب کنیم . همچنین کلیک بر روی گزینه‌ی Sent To Back نیز باعث می شود که تصویر انتخاب شده‌ی ما پشت همه‌ی تصاویر دیگر قرار گیرد . البته ما اگر بخواهیم تصویر انتخاب شده ما یک تصویر عقب تر برود ، باید بر روی فلش کناری گزینه‌ی Send To Back کلیک کرده و سپس گزینه‌ی Send Backward را انتخاب کنیم .

خوب حالا بحثی که پیش می آید این است که یکی از مشکلات مرسوم استفاده از تصاویر این است که وقتی ما یک تصویر را در کنار متن قرار می دهیم در بسیاری از مواقع متن و تصویر کنار هم به درستی قرار نمی گیرند . برای رفع این مشکل از گزینه ای به نام Text Wrapping استفاده می شود . برای استفاده از Text Wrapping باید بر روی این گزینه در کادر Arrange تب Formatting کلیک کنیم تا منویی به شکل ذیل ظاهر گردد .

در این منو با کلیک بر روی گزینه In Line With Text باعث می شویم که تصویر و متن کاملا از هم جدا باشند و در محدوده و خطوطی که تصویر وجود دارد ، هیچ متنی وجود نداشته باشد . با کلیک بر روی گزینه‌ی Square تصویر و متن کنار همدیگر قرار می گیرند ، اما اگر تصویر یا شکل دارای زاویه باشد ( مثل شکل ستاره) ، متن وارد بخش ها نشده و فقط دور تا دور کادر تصویر قرار می گیرد . با کلیک بر روی گزینه های Tight و Through نیز متن و تصویر به هم نزدیک تر می شوند ، و به همین جهت این دو گزینه شباهت بسیار بالایی به هم دارند . کلیک بر روی گزینه‌ی Behind Text تصویر پشت متن ها قرار می گیرد . همچنین کلیک بر روی گزینه‌ی In Front Of Text نیز باعث می شود که متن پشت تصویر قرار گرفته و دیده نشود . همچنین کلیک بر روی گزینه‌ی Top And Bottom باعث می شود که متن در بالا و پایین تصویر قرار گیرد . البته دو گزینه‌ی  Top And Bottom و In Line With Text به هم شبیه هستند ، اما تفاوت این دو گزینه این است که در In Line With Text متن به هیچ عنوان در کنار تصویر قرار نمی گیرد و نمی شود تصویر را در بین متن ها جا به جا کرد  ، اما در گزینه‌ی Through متن ها در بالا و پایین متن قرار می گیرند و می شود تصویر را در بین متن ها جا به جا کرد .

 

 


مطالب مشابه :


رسم کادر دور پاراگراف

آموزش نرم افزار Word - رسم کادر دور پاراگراف - نکاتی مفید و کاربردی برای دبیران محترم




ایجاد کادر دور صفحه در ورد

ایجاد کادر دور صفحه در Shading: ایجاد سایه در زیر متن · کادر در اطراف پاراگراف(سربرگ border)




جزوه چکیده ی آموزش word 2007 2

25. روش های تعیین کادر تزیینی دور متن انتخابی (Border): برای تعیین کادر تزیینی دور متن دلخواه ، ما




آموزش کوچک 5- نحوه قرار دادن کادر دور متن مورد نظر شما

رايگان‌هاي اينترنت - آموزش کوچک 5- نحوه قرار دادن کادر دور متن مورد نظر شما - ::




اموزش ورد word

برای قرار دادن کادر دور متن از منوی format روی borders and shading کلیک کنید. در پنجره ی باز شده سربرگ page




+فیلم - Word 2007 - تنظیمات کادر دور برگه Page Border

انداختن کادر دور برگه های سند منجر به زیبایی و مرتب شدن سند های شما از لحاظ ظاهری می شود.




Columnes در wordستون بندی

در حالت عادی مشغول تایپ متن این زیر منو که در منوی Format قرار دارد ، به ایجاد کادر رنگی دور




روش حذف کادر آبی دور آیکونهای دسکتاپ ( شفاف نبودن دور آیکونها و نوشته ها )

در این مطلب میخواهم روش ازبین بردن کادر آبی رنگ دور آیکون های دسکتاپ را که بعضی مواقع در




برچسب :