راهنمای استفاده دانشجو از سامانه جامع آموزشی دانشگاه (سجاد)

نکته : نام کاربری و کلمه عبور به صورت پیش فرض به ترتیب "کد ملی" و "کد ملی + شماره شناسنامه" می باشد. دانشجو می‌تواند بعد از اولین ورود خود به سامانه نسبت به تغییر کلمه عبور اقدام کند اما نام کاربری او تغییر نخواهد کرد.

توجه : ارقام کد ملی بدون خط فاصله وارد شود.

بعد از وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور کد امنیتی نشان داده شده در شکل نیز  وارد می شود.

وقتی برای اولین بار دانشجو یا به تعبیری پذیرفته شده که هنوز ثبت نام آن در مرکز انجام نشده است وارد سیستم می شود. با صفحه ای مانند شکل رو برو خواهد شد که حاوی پیغامی برای مراجعه پذیرفته شده به مرکز و انجام مراحل ثبت نام خود می باشد.

image002.jpg

بعد از ورود به صفحه بخش های مختلفی وجود دارد که در ادامه به توضیح عملکرد آنها می پردازیم.

در منو بالا یا نوار کمک دسترسی هایی تعبیه شده است که از همه جای سامانه و در هر بخش قابل دسترسی است.

صفحه اصلی : که با کلیک بر روی آن دقیقا به صفحه ابتدایی که بعد از وارد شدن در سیستم به آن رفتیم منتقل می شویم.

مرکز پشتیبانی : که کاربر با کلیک بر روی آن به سیستم تیکت هدایت می شود. تیکت سیستمی است که کاربر می تواند سوال های خود را از طریق این سیستم به کارشناسان مربوط برساند و پاسخ آن را در ایمیل خود دریافت کند.

شماره های مرکز پاسخگویی : که با کلیک بر روی آن لیست کارشناسان سجاد جهت راهنمایی تلفنی در ساعات اداری به نمایش در می آید.

راهنما : که راهنمای استفاده از سجاد را در اختیار کاربر قرار می دهد.

image003.jpg

 

اطلاعات کلی کاربر :

image004.jpg

همانطور که در شکل نشان داده شده این قسمت ها حاوی اطلاعات کلی در مورد خود کاربر است. تغییر رمز و خروج از سامانه از همین قسمت قابل دسترسی است.

منوی سمت راست دسترسی به موارد زیر را به یک گروه کاربری دانشجو ارائه می دهد :

1.       انتخاب واحد و حذف و اضافه (در صورتی که انتخاب واحد گروهی نباشد)

2.       تکمیل مشخصات (اطلاعات خود اظهاری)

3.       ثبت درخواست انتقال دائم یا موقت (میهمان)، تغییر رشته و انصراف

4.       مشاهده برنامه هفتگی

image005.jpg

انتخاب واحد و حذف و اضافه :

انجام این دو عمل (انتخاب واحد و حذف و اضافه) در سامانه مانند هم صورت می گیرد. در سامانه جامع آموزشی دانشگاه (سجاد) انتخاب واحد به سه طریق انجام می پذیرد.

1-     انتخاب واحد گروهی : در این نوع انتخاب واحد، خود مرکز انتخاب واحد را برای دانشجویان انجام می دهد و انجام این امر را از حیطه کار دانشجو خارج می سازد. بدیهی است در این صورت، حذف و اضافه نیز برای دانشجو مقدور نمی باشد.

2-     انتخاب واحد بسته ای : در این نوع از انتخاب واحد نیز، مرکز، چند بسته (پکیج) از دروس ارائه شده خود را به دانشجو ارائه می کند و دانشجو می تواند یکی از این بسته ها را انتخاب کند. می توان گفت انتخاب واحد بسته ایی که فقط یک بسته را برای انتخاب دانشجو ارائه کند، همان انتخاب واحد گروهی است. حذف و اضافه هم برای بسته ها و نه برای دروس امکان پذیر است. انتخاب یا حذف و اضافه بسته باید در بازه زمانی از قبل تعیین شده انجام گیرد.

3-     انتخاب واحد فردی : در این حالت دانشجو می تواند مستقلا به انتخاب واحد دروس ارائه شده و مورد نیاز خود بپردازد و به همین ترتیب برای حذف و اضافه نیز اقدام می کند. انتخاب واحد و حذف و اضافه باید در بازه زمانی از قبل تعیین شده انجام گیرد.

در حالت اول، طبیعتا دانشجو قادر به انجام کاری نیست و با کلیک بر روی گزینه حذف و اضافه با این پیغام رو برو می شود.

«نوع انتخاب واحد مرکز شما گروهی است حذف و اضافه برای شما تعریف نشده»

 

در حالت دوم یعنی انتخاب واحد بسته ای، دانشجو با کلیک بر روی گزینه حذف و اضافه از منوی سمت راست،  به این صفحه هدایت می شود.

image006.jpg

 

بعد از  آن با کلیک بر گزینه مشاهده یکی از بسته ها را  برای مشاهده انتخاب می کند و محتویات بسته دروس یعنی، عنوان دروس، کد دروس، تعداد واحد، استاد، روزهای کلاس و تاریخ امتحان، ظرفیت کل و ظرفیت پر شده را مشاهده می کند.

image007.jpg

با کلیک کردن گزینه انتخاب بسته،  با پیغام «آیا برای انتخاب این بسته دروس مطمئنید؟ این عملیات قابل ویرایش نمیباشد»

image008.jpg

مواجه می شود (مطابق شکل) و با زدن دکمه OK می تواند آنرا برای خود انتخاب کند که در این صورت سیستم پیغام «عملیات انتخاب واحد شما انجام شد » و برنامه هفتگی قابل پرینت را به دانشجو نمایش می دهد و دانشجو در صورت تمایل می تواند از آن پرینت بگیرد.

 

در نهایت در حالت سوم که دانشجو، خود به انتخاب دروس و ساعت های آن اقدام می کند. ترتیب کار به این صورت است که دانشجو با کلیک بر روی گزینه حذف و اضافه با توجه به بررسی زمان مجاز برای انجام این کار یا با پیغام «شما هم اکنون مجاز به انتخاب واحد نیستید » مواجه شده و یا به صفحه زیر هدایت می شود.

image009.jpg

قبل از هر چیز دانشجو باید به جستجوی دروس مورد نظر خود بپردازد. برای این کار، مانند شکل زیر یکی از گزینه های موجود برای دوره خود را انتخاب و بعد از آن روی گزینه جستجو کلیک می کند تا براساس انتخاب وی، جستجو در میان دروس انجام شود.

image010.jpg

در قسمت دروس ارائه شده دانشجو دروس خود و اطلاعات مربوط به آن که شامل عنوان درس نوع دوره ای که برای جستجو انتخاب شده، کد درس، تعداد واحد، نام مدرس، زمان و مکان تشکیل کلاس ها، تاریخ امتحان و در نهایت ظرفیت کلاس می باشد را مشاهده می کند و می تواند نسبت به انتخاب درس مورد نظر خود اقدام کند. برای انجام این کار کافی است تا از ستون آخر دروس ارائه شده که مربوط به انتخاب است گزینه آبی رنگ را کلیک کند.

image011.jpg

 

با انجام اینکار درس انتخاب شده، در قسمت دروس انتخاب شده وارد خواهد شد و اطلاعات آن در این قسمت قابل مشاهده است. بدیهی است در ابتدای کار که هنوز درسی انتخاب نشده این قسمت خالی خواهد بود.

دانشجو برای حذف درسی که انتخاب کرده  ر قسمت دروس انتخاب شده در ستون آخر می تواند با کلیک بر روی گزینه قرمز رنگ که برای هر درس تعبیه شده ، آنرا حذف کند.

image012.jpg

دانشجو می تواند به محض انتخاب دروس اطلاعات مربوط به شهریه تعلق گرفته را به آنها را مشاهده کند.

image013.jpg

نکته : صرف انتخاب درس از جدول دروس ارائه شده و وارد شدن آن در جدول دروس انتخاب شده، به معنی ثبت انتخاب واحد نیست.

بعد از اینکه دانشجو تمام دروس مورد نظر خود را در دوره های مختلف بعد از جستجو انتخاب کرد، روی گزینه نارنجی رنگ "بررسی تطابق" کلیک می کند. انجام این کار برای آن است که انتخاب های دانشجو بر خلاف قوانین آموزشی (مانند رعایت پیش نیازی و انتخاب از دوره های غیر مجاز و ...) نبوده باشد و یا اشکالاتی از قبیل تداخل زمان برگزاری کلاس ها و تاریخ و ساعت امتحانات دروس پیش نیاید. در صورتی که عدم تطابقی وجود نداشته باشد، دانشجو می تواند برای ثبت انتخاب های خود روی یکی از دو گزینه "ثبت موقت" و "ثبت نهایی" کلیک کند. ثبت موقت بدین معناست که واحد های منتخب دانشجو برای وی ثبت شده و در ظرفیت کلاس ها نیز منظور می شود اما امکان اصلاح آن (تا زمان محدودی) توسط دانشجو امکانپذیر است اما ثبت نهایی به معنی انتخاب غیر قابل برگشت دنشجو می باشد. بعد از ثبت نهایی سامانه یک پیام به این شکل نشان می دهد.

image014.jpg

در صورت کلیک بر روی گزینه OK ثبت نهایی انجام می پذیرد.

تکمیل مشخصات (اطلاعات خود اظهاری) :

این قسمت، به اطلاعات مختلف مربوط به دانشجو اختصاص دارد که دانشجو می تواند آنها را مشاهده و برخی را اصلاح کند. این اطلاعات شامل اطلاعات عمومی،  اطلاعات شغلی، نظام وظیفه (مخصوص آقایان)، اطلاعات خویشاوندی، اطلاعات تحصیلی و ویرایش تصویر است.

برای دسترسی به این اطلاعات، کافی است دانشجو از منوی سمت راست گزینه تکمیل مشخصات را کلیک کند که در این صورت به صفحه زیر هدایت می شود. اولین بخش مربوط به اطلاعات عمومی است که در آن مشخصات شناسنامه ای دانشجو برای وی قابل مشاهده و ویرایش است. در پایین مشخصات، گزینه های "ثبت" و "بعدی" تعبیه شده که به ترتیب با رنگ سبز و سفید مشخص شده است. در صورتی که فرد اصلاح و هرگونه تغییری در مشخصات عمومی خود انجام داده و مایل به ذخیره آن است گزینه ثبت را کلیک کرده و در غیر این صورت با کلیک بر روی گزینه بعدی به صفحه بعدی که مربوط به اطلاعات شغلی است می رود.

image015.jpg

نکته : مراحل مشاهده و ویرایش اطلاعات به صورت متوالی است بدین معنا که دانشجو بعد از ذخیره تغییرات، خود به خود به مرحله بعد می رود.

نکته : برای آنکه دانشجو بتواند مستقیما به ویرایش و مشاهده بخشی خاص از  اطلاعات خود برود بدون آنکه از ابتدا شروع کرده و مراحل را پشت سر بگذارد می تواند روی نام هر بخش (نشان داده شده در شکل) که تمایل دارد، کلیک کرده و به صفحه مربوطه هدایت شود.

image016.jpg

مرحله بعدی مشاهده و ویرایش اطلاعات شغلی است.

image017.jpg

با کلیک بر روی گزینه بازگشت می توان به صفحه قبل یعنی اطلاعات عمومی رفت. برای افزودن اطلاعات شغلی رو گزینه سبز رنگ "افزودن اطلاعات شغلی" کلیک کرد. در این صورت مانند شکل به صفحه ای هدایت می شود که در آن می تواند به افزودن اطلاعات مربوط شغل خویش اقدام نماید. در این قسمت با کلیک بر روی گزینه سبز رنگ ثبت و ادامه اطلاعات ذخیره شده و به قسمت بعدی یعنی نظام وظیفه منتقل می شود.

image018.jpg

نکته : می توان برای وارد کردن اطلاعات بیش از یک شغل و حذف یا ویرایش اطلاعات ثبت شده قبلی در سامانه اقدام کرد. برای انجام هر یک از این کار ها بعد از ورود به بخش اطلاعات شغلی مطابق شکل می توان روی گزینه مورد نظر کلیک کرد.

image019.jpg

مرحله بعد اطلاعات مربوط به نظام وظیفه است که بعد از ورود به آن می توان اطلاعات مربوطه را مشاهده و ویرایش کرد عملکرد این بخش درست مثل بخش اطلاعات عمومی است.

مرحله بعد به اطلاعات خویشاوندی مربوط می شود. دانشجو در صورت تمایل  می تواند نام و نام خانوادگی، شغل، آدرس و تلفن یکی از خویشاوندان خود (پدر، مادر، خواهر، برادر، فرزند) را وارد کند.

عملکرد این بخش کاملا مثل بخش اطلاعات شغلی بوده و تمام امکانات موجود در آن بخش، در اینجا نیز قابل دسترس و استفاده است.

مرحله بعد، اطلاعات تحصیلی است که در آن دانشجو می تواند جهت وارد کردن سوابق تحصیلی گذشته خود در سامانه اقدام کند.

عملکرد این بخش نیز مانند بخش اطلاعات شغلی و اطلاعات خویشاوندی است.

مرحله آخر به ویرایش تصویر اختصاص دارد. در این بخش دانشجو می تواند برای حساب کاربری خود یک عکس پرسنلی در سیستم بارگذاری کند. برای انجام اینکار دانشجو باید با ورود به بخش ویرایش تصویر مطابق شکل، روی گزینه Browse … کلیک کرده و یک عکس از حافظه رایانه خود انتخاب کند و بعد از آن با کلیک بر روی گزینه سبز رنگ ارسال تصویر آنرا در سامانه بارگذاری نماید.

image020.jpg

نکته : فایل ارسالی را باید  فرمت jpg یا jpeg باشد و حداکثر وضوح 1024 و حداقل وضوح 180 داشته باشد.

درخواست انتقال :

گزینه سوم در منوی سمت راست به درخواست های انتقال (موقت یا دائم)، تغییر رشته و درخواست انصراف دانشجو اختصاص دارد. فرایند درخواست انتقال دائم یا انتقال موقت (مهمان) به این صورت است که دانشجو درخواست خود را دقیق و بدون اشتباه در سامانه ثبت می کند. بعد از آن این درخواست به دست مرکز مبدأ و مقصد می رسد و آنها به بررسی آن اقدام می نمایند وقتی هر دو با این درخواست موافقت کردند، دانشجو انتقال می یابد. دانشجو بعد از ثبت درخواست می تواند برای پیگیری نتیجه درخواست خود به سامانه مراجعه کرده و از اعلام نظر مراکز مبدأ و مقصد با خبر شود. در مورد درخواست های تغییر رشته و انصراف نیز وضعیت به همین ترتیب است با این تفاوت که فقط احتیاج به تأیید مرکز است و مرکز دیگری به عنوان مقصد وجود ندارد. با کلیک بر روی گزینه درخواست انتقال از منوی سمت راست، به صفحه مربوطه (مطابق شکل) منتقل می شود.

image021.jpg

اگر درخواستی از قبل وجود داشته باشد آنرا نمایش داده که دانشجو می تواند برای مشاهده اطلاعات و همچنین پیگیری وضعیت درخواست خود از آنجا اقدام کند (با کلیک بر روی آیتم های موجود در ستون مشاهده) و در غیر این صورت "هیچ رکوردی موجود نیست" را نشان می دهد. برای ایجاد درخواست باید روی گزینه های سبز رنگ "درخواست انتقال دائم" یا "درخواست مهمان شدن" یا "درخواست تغییر رشته" و "درخواست انصراف" کلیک کرد. در ادامه به توضیح هر یک جداگانه می پردازیم :

درخواست انتقال دائم : با کلیک بر روی این گزینه به صفحه زیر منتقل می شوید.

image022.jpg

فرم مربوطه باید تکمیل گردد.

علت درخواست : به صورت نوشتاری باید در حد چند جمله تایپ گردد.

انتقال از دوره ی : باید یکی از گزینه های موجود که نشان دهنده دوره مد نظر برای انتقال می باشد را انتخاب شود.

مرکز مقصد که دانشجو قصد عزیمت به آنجا را دارد به طور دقیق مشخص گردد. برای این منظور ابتدا استان و بعد نام مرکز مورد نظر مشخص می شود.

نکته : نام تمامی استان ها و مراکز علمی کاربردی موجود در آنها در سامانه تعریف شده و فقط باید توسط کاربر انتخاب گردد.

در نهایت فرم درخواست تکمیل شده و دانشجو با کلیک بر روی گزینه "ارسال درخواست" به کار خود پایان می دهد.

نکته : گزینه ارسال درخواست در حالت پیش فرض غیر فعال است. و بعد از تکمیل فرم، فعال می شود.

نکته : مرکزی که به عنوان مقصد انتخاب می شود باید حتما رشته دانشجو را ارائه کند تا دانشجو بتواند برای انتقال به آن درخواست صادر نماید. در غیر این صورت نیز گزینه ارسال درخواست فعال نمی گردد.

درخواست مهمان شدن :  با کلیک بر روی این گزینه به صفحه زیر منتقل می شوید.

image023.jpg

در این قسمت نیز مانند انتقال دائم باید علت درخواست، دوره و مرکز مقصد، مشخص شود. علاوه بر این موارد باید درس مورد نظر برای مهمان شدن نیز مشخص گردد که برای این کار باید کد درس وارد شود.

بعد از تکمیل فرم دانشجو باید روی گزینه سبز رنگ "ارسال درخواست" کلیک کند تا درخواست ثبت شده و به اطلاع مراکز مبدأ و مقصد برسد.

بدیهی است که مرکز مقصد باید درس انتخاب شده را در دوره مورد درخواست ارائه کرده باشد تا سیستم اجازه ثبت درخواست را بدهد.

درخواست تغییر رشته (در مواقع خاصی از سال فعال است) : با کلیک بر روی این گزینه به صفحه زیر منتقل می شوید.

image024.jpg

همانند دو مورد قبل دانشجو باید علت درخواست تغییر رشته را تایپ کند. رشته جدید را هم از بین رشته های موجود در مرکز انتخاب می کند. بعد از آن دانشجو باید روی گزینه سبز رنگ "ارسال درخواست" کلیک کند تا درخواست ثبت شده و به اطلاع مرکز برسد.

نکته : هر دانشجو در سامانه فقط مجاز به دو ثبت درخواست تغییر رشته می باشد.

درخواست انصراف : با کلیک بر روی این گزینه به صفحه زیر منتقل می شوید.

image025.jpg

برای ثبت درخواست انصراف، دانشجو لازم است فقط توضیحات خود را به اطلاع مرکز برساند. طبق روال قبل بعد از نوشتن علت درخواست ،  روی گزینه سبز رنگ "ارسال درخواست" کلیک می کند و منتظر جواب مرکز می شود.

نکته : هر دانشجو فقط یکبار می تواند برای انصراف درخواست بدهد.

نکته : در صورت تایید درخواست انصراف توسط مرکز، امکان بازگشت به وضعیت دانشجویی مقدور نیست.

برنامه هفتگی :

با کلیک بر آخرین گزینه از منوی سمت راست (برنامه هفتگی)، دانشجو می تواند برنامه هفتگی درسی خود در ترم یا پودمان جاری را مشاهده کند و در صورت تمایل با کلیک بر روی گزینه سبز رنگ"پرینت" آن را چاپ کند.

این برنامه درسی شامل نام درس، زمان و مکان برگزاری کلاس ها، تاریخ امتحان و نام مدرس می باشد.

image026.jpg

مطالب مشابه :

جزوه اسکن شده درس هوش مصنوعی

دانشگاه جامع علمی و کاربردی اسلامشهر - جزوه اسکن شده درس هوش مصنوعی - دانشگاه اسلامشهر - خبر های جدید- متن های زیبای دانشجویی -مهندسان اسلامشهر.




معرفی مدیر گروه فناوری اطلاعات

IT - معرفی مدیر گروه فناوری اطلاعات - دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی واحد کارگر اسلامشهر - IT.




جزئيات کنکور دوره‌هاي ترمي دانشگاه علمي کاربردي

کانون فرهنگی آموزش - نمایندگی اسلامشهر - جزئيات کنکور دوره‌هاي ترمي دانشگاه علمي کاربردي -




درج خبر درخشش بی نظیر تیم بتن اسلامشهر در سایت دانشگاه اسلامشهر

تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با کسب 5 رتبه برتر در چهاردهمین دوره مسابقات ملی دانشجویی انجمن بتن آمریکا شاخه ایران، از دیگر تیمهای علمی تحقیقاتی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی معتبرکشور پیشی گرفته و با اقتدار تمام، عنوان بهترین ... و ششم دیماه سال جاری، با رقابت 130 تیم دانشجویی از 43 دانشگاه و مرکزآموزش عالی معتبر کشور (شامل تیم هایی از دانشگاه های سراسری، آزاد، علمی کاربردی، پیام نور و غیرانتفاعی) در 6 رشته استوانه بتنی، توپ بولینگ بتنی، ساخت پل کاغذی، بتن ...




سوالات درس تاریخ تحلیلی صدر اسلام به همراه جوابها به صورت تایپ شده

دانشگاه جامع علمی و کاربردی اسلامشهر - سوالات درس تاریخ تحلیلی صدر اسلام به همراه جوابها به صورت تایپ شده - دانشگاه اسلامشهر - خبر های جدید- متن های زیبای دانشجویی -مهندسان اسلامشهر.




قابل توجه دانشجویانی که با اساتید در گروه ورشته زیر کلاس دارند

IT - قابل توجه دانشجویانی که با اساتید در گروه ورشته زیر کلاس دارند - دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی واحد کارگر اسلامشهر - IT.




راهنمای استفاده دانشجو از سامانه جامع آموزشی دانشگاه (سجاد)

IT - راهنمای استفاده دانشجو از سامانه جامع آموزشی دانشگاه (سجاد) - دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی واحد کارگر اسلامشهر - IT.




برچسب :