راه اندازی کارخانه روغن کشی دردهلران ضرورتی اجتناب ناپذیرمی باشد.

فصل برداشت محصولات کشاورزی شهرستان دهلران با خوبی و خوشی تمام به پایان رسید، سال گذشته با داشتن فصلی پر باران، هم مردم راضی از برداشت خود بودند و هم شهرستان دهلران بار دیگر نامش به خاطر کسب عنوان قطب عمده و اصلی کشاورزی بر تارک استان ایلام قرار گرفت، و اینبار هم به خاطر مردم سختکوش و نام شهرستان دهلران بر خود می بالیم و از کسانی که این نوشته را می خوانند، می خواهیم بر اینکه نام دهلران بر روی شناسنامه آنان حک شده است به خود افتخار کنند و منبعد با صدای بلند بگویند ما دهلرانی هستیم.

شهرستان دهلران قطب عمده و اصلی کشت غلات در ایلام می باشد به طوری که نیمی از گندم و کلزا تولیدی استان ایلام به این شهرستان اختصاص دارد، این سخن گزیده ای از سخنان آقای هادی صالحی مدیر کل تعاون روستایی استان ایلام که روز چهارشنبه 1393/4/4 به دهلران تشریف آورده بودند، می باشد ایشان بیان داشته اند، از 90 هزار تن گندم تولیدی استان نزدیک به دو سوم آن به شهرستان دهلران اختصاص دارد و بعد از دهلران شهرستان های مهران، دره شهر و آبدانان قرار دارند و همچنین گفته اند از 4100 تن تولید دانه های روغنی کلزا استان نزدیک به 90 درصد آن مربوط به شهرستان دهلران می باشد.

اما جای تامل و تاسف خوردن در مورد سخنان ایشان، آنجاست که می فرماید این مقدار کلزای خریداری شده از کشاورزان شهرستان به کارخانه های روغن کشی، بیرون از استان صادر شده است، ما در تعجب هستیم که چرا این مسئول محترم در پایان سخنانش به این نکته مهم اشاره نمی کنند که ساخت و تاسیس کارخانه های روغن کشی در قطب تولید این محصول ضرورتی اجتناب ناپذیر می باشد و چرا ایشان از مسئولین ارشد استان این خواسته بحق شهرستان دهلران را مطالبه نمی کنند و به همین گفته اکتفا می کنند که شهرستان دهلران قطب عمده و اصلی کشاورزی استان می باشد؟ آیا اعلام و بیان داشتن این واقعیت دردی از مردم این شهرستان که فرزندان زیادی از آن با بیکاری دست و پنجه نرم می کنند، دوا می کند؟ چرا مسئولین در جهت تاسیس کارخانه های روغن کشی در دهلران اقدامی نمی کنند؟ و تاسف بیشتر آنجاست که متولی اصلی اداره کل کشاورزی استان از فرزندان برومند همین شهرستان می باشند؟ چرا ایشان این خواسته بحق را فریاد نمی کشد؟ آیا حفظ پست ومقام بهتر می باشد یا اینکه ببینیم جوانان این شهرستان از بی کاری با سیگاری به لب به گوشه ای خزیده و شب و روز خود را بدنبال دود و افیون، از اینجا به آنجا پرسه می زنند؟ آیا باز می توانیم این دلیل پوشالی را داشته باشیم که، تاسیس کارخانه روغن کشی با توجه به تولید 90 درصد دانه روغنی کلزا در شهرستان دهلران توجیه اقتصادی ندارد؟ پس بیاییم در این راه تلاش کنیم، تا هم از خارج شدن این محصول ارزشمند و حیاتی از شهرستان و استان جلوگیری کنیم و هم از این طریق چند جوان بیکار از فرزندان برومند این شهرستان را از دام بیکاری نجات دهیم و آنان را به نان و نوایی برسانیم.

از فرزند برومند این شهرستان که سکان اداره کل جهاد و کشاورزی استان را به عهده دارند، در این راه انتظار بیشتری می رود و البته ما به توان ایشان ایمان کامل داریم.

                                                                به امید محقق شدن این خواسته بحق.

 


مطالب مشابه :


ایلام استانی برای توسعه تعاونی های مرزنشین

همت نعمت زاده رئیس اتاق تعاون استان ایلام در گفتگو با بیشتر تعاونی های استان روستایی




اخبار حوزه

نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد ایلام - اخبار حوزه امور عشایری ایلام; تعاون روستایی




توزیع میوه شب عید از فردا / سیب 27 هزار ریال و پرتقال 29 هزار ریال

مورموری خبر - توزیع میوه شب عید از فردا / سیب 27 هزار ریال و پرتقال 29 هزار ریال - فرهنگی-اجتماعی




راه اندازی کارخانه روغن کشی دردهلران ضرورتی اجتناب ناپذیرمی باشد.

اختصاص دارد، این سخن گزیده ای از سخنان آقای هادی صالحی مدیر کل تعاون روستایی ایلام




نتیجه حضور وزیر در استان ایلام

کارگزاران مخابرات روستایی کرمانشاه - نتیجه حضور وزیر در استان ایلام - اطلاع رسانی مشکلات




تعاونی مرزنشینان اهواز تا پایان سال جاری آغاز به كار می كند

رئیس اداره تعاون روستایی اهواز از آغاز به كار استـــــان ایلام و شهر مهـــران در




آشنایی با برخی از سرمایه های معنوی،پیشکسوتان و مدیران و تحصیلکردگان منطقه زیوری وشیان هستاند

معاون سازمان تعاون روستایی استان و نازگل در استان ایلام،مدیر فروش و




مشخصات بچه های ورودی 81

ایلام. تعاون روستایی. 54. مجتبی




معرفی کلیه گرایشهای رشته علوم اجتمایی

تار نمای علوم اجتمایی پیام نور ایلام جامعه‌شناسی‌ روستایی کارکرد تعاون




برچسب :