هوش مصنوعی در خدمت تحقیقات پیری


اخبارعلمی ,خبرهای علمی ,هوش مصنوعی

محققان مطالعات جدیدی را در زمینه توسعه نشان‌های زیستی چندحالته مجهز به هوش مصنوعی برای تشخیص پیری و وضعیت سلامتی و همچنین کند کردن یا متوقف ساختن فرآیندهای عامل کاهش کارآیی بدن در اثر افزایش سن آغاز کردند.

 به گزارش ایرنا از یورک الرت، این تحقیقات بین موسسه Insilico Medicine در آمریکا و مرکز پزشکی گیل متعلق به دانشگاه Gachon واقع در کره آغاز شده و هدف این همکاری بلندمدت، توسعه نشان‌های زیستی چندحالته مجهز به هوش مصنوعی برای تشخیص پیری و وضعیت سلامتی و همچنین کند کردن یا متوقف ساختن فرآیندهای عامل کاهش کارآیی بدن در اثر افزایش سن است. 

 

موسسه Insilico Medicine مجموعه‌ای از محصولات دارویی را با استفاده از فناوری آموزش عمیق تولید کرده است که در سال 2017 میلادی به بازار عرضه می‌شوند و قرار است میزان کارآیی این محصولات با استفاده از نشانگرهای زیستی اندازه‌گیری شود. این موسسه اخیرا اسنادی را در نشریات معتبر منتشر کرده است که کاربردهای فناوری آموزش عمیق را در اکتشاف داروها، توسعه نشانگرهای زیستی و تحقیقات مربوط به پیری نشان می‌دهند.

 

موسسه Insilico Medicine یک شرکت بیوانفورماتیک است که در پردیس شرقی دانشگاه جان هاپکینز واقع در بالتیمور آمریکا قرار دارد. این موسسه سایت‌های تحقیق و توسعه متعددی در بلژیک، روسیه و لهستان دارد و برنامه‌های کاری مختلفی برای اکتشاف داروهای موثر برای درمان سرطان، پارکینسون و آلزایمر تعریف کرده است. 

 

مرکز پزشکی گیل در سال 1958 میلادی به عنوان بخشی از دانشگاه Gachon واقع در کره تاسیس شد و پس از حدود نیم قرن به یکی از مراکز پزشکی اصلی این کشور تبدیل شد و اکنون در حدود 2900 متخصص را در 30 بخش مختلف به‌کار گرفته است.