بیتوجهی شهرداری تهران به محیط زیست منجر به تشدید چالشهای محیط زیستی شده است
به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در نشست با منتخبان شورای پنجم شهر تهران - که با حضور اساتید و صاحبنظران حوزه شهری و جمعی از سمنها و فعالان محیط زیست در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد- گفت: از زوایای مختلفی می توان برای بهبود و ارتقای محیط زیست شهر تهران گام برداشت.
وی با اشاره به گامهای دولت یازدهم برای بهبود محیط زیست شهری اظهار کرد: مشابه کارگروه ملی مقابله با آلودگی هوا در سطح استانها نیز کارگروههایی شکل گرفت و شهر تهران نیز از این قاعده مستثنی نبود. در تهران شاهد افزایش حدود ۷۰ روز هوای پاک و سالم در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۲ بودیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزایش تعداد روزهای سالم و پاک و بهبود کیفیت هوا را نتیجه اجرای قاطع برنامه مقابله با آلودگی هوا دانست و گفت: ابعاد کار بسیار وسیع بود و به طور نمونه حذف بنزین پتروشیمی و ماده سرطانزا بنزن از هوای تنفسی مردم، توزیع بنزین و گازوئیل استاندارد، ارتقای استاندارد خودروهای تولیدی، کاهش مصرف مازوت نیروگاههای کشور از ۴۵ درصد در سال ۹۲ به حدود ۸ درصد در سال ۹۵ - که امیدواریم در سال جاری به صفر برسد- از جمله اقداماتی بود که برای بهبود کیفیت هوا تنفسی مردم صورت پذیرفت.
وی با بیان اینکه آلودگی هوا از جمله چالشهای مهم محیط زیست تهران است و استمرار برنامههای مقابله با آلودگی هوا بسیار ضروری است، ابراز امیدواری کرد: با همکاری شورای پنجم شهر تهران باید بتوان گامهای موثرتری برای رفع این چالش برداشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست (پام) ابتکار اشارهای هم به تاثیر معادن شن و ماسه بر کیفیت هوای تهران داشت و گفت: این معادن از جمله کانونهای گرد و غبار تهران هستند که در کنار موضوعاتی همچون کیفیت آب، پسماند، تنوع زیستی و فضای سبز باید مورد توجه شورای پنجم قرار گیرند. امیدواریم مصوبات این شورا در راستای توسعه پایدار شهری باشد