اعتراض شدید طناز طباطبایی در آستانه پایین کشیده شدن «ویلایی‌ها» از پرده سینما


اخبارفرهنگی ,خبرهای  فرهنگی , طناز طباطبایی

بازیگر فیلم سینمایی «ویلایی‌ها» معتقد است در زمان اکران هم مثل جشنواره فجر به فیلم‌شان کم توجهی شده است.

 به گزارش  خبرآنلاین، در حاليكه طى يكى دو هفته گذشته بحث بر سر ادامه اكران فيلم «ويلايى‌ها» تا پايان ماه رمضان در محافل مختلف سينمايى مطرح شده بود، امروز شوراى صنفى نمايش در اطلاعيه‌اى ادامه اكران اين فيلم را منوط به موافقت صاحبان فيلم بعدى يعنى «رگ خواب» اعلام كرد.

 

در همین ارتباط، طناز طباطبایی، بازیگر «ویلایی‌ها» در گفتگو با خبرآنلاین، شرایط اکران این فیلم را از ابتدا ناعادلانه خواند و گفت: «علاوه بر اینکه در جشنواره فیلم فجر در حق فیلم ما کم لطفی شد و با آن سلیقه‌ای برخورد کردند، متاسفانه در زمان اکران هم میزان زیادی از کم لطفی و کم توجهی به فیلم ما شد.»

 

او ادامه داد: «ویلایی‌ها» با اکران محدودی روی پرده سینماها رفت و در سانس‌هایی اکران شد که شرایط خوبی برای سینما رفتن نبود. فیلم ما همزمان با امتحانات و انتخابات و ماه رمضان و ... اکران شد و این شرایط اصلا عادلانه نبود. برای اکران فیلم ما فرصت‌های بهتری بود که به فیلم ما تعلق نگرفت.»

 

این بازیگر در ادامه توضیح داد: «با وجود تمام این شرایط که ما را از یک گیشه خوب محروم می‌کند، سانس‌های ما نیز در زمان اکران دچار مشکل شدند، یعنی «ویلایی‌ها» در سانس‌هایی نمایش داده شد که کمترین میزان مخاطب را دارد و این مسئله نهایت کم توجهی و کم لطفی بود که می‌توانستند در حق فیلم ما بکنند.»

 

طباطبایی افزود: «ما ابتدای اکران 12 سینما و هر سینما سه سانس داشتیم که واقعا این تعداد سانس و سینما جای تعجب دارد.»

 

او درباره لزوم ایجاد شرایط یکسان برای اکران فیلم‌های دیگر ژانرها در برابر آثار کمدی گفت: «این شرایط اکران برای فیلم‌های کمدی به این صورت نیست و اوضاع برای آنها ظاهرا بهتر است در صورتی‌که آن‌ها فیلم‌هایی نیستند که روند سینمای ما را رشد دهند یا تعیین کننده باشند. به صرف اینکه کمدی‌ها، فیلم‌های بفروشی هستند، شرایطی که برای اکران و سانس‌های نمایش‌شان در نظر گرفته می‌شود، باعث می‌شود که فروش خوبی داشته باشند.»

 

بازیگر فیلم «مرهم» ادامه داد: «من تجربه شرایط بد اکران را سر فیلم «خشم و هیاهو» هم داشتم. اکران این فیلم همزمان با «ابد و یک روز» بود که 27 سالن داشت و تعداد سانس‌های آن هم خیلی بیشتر بود ولی ما برای «خشم و هیاهو» 11 سینما داشتیم با سانس‌های محدودتر. «ابد و یک روز» فیلم بسیار خوبی بود ولی بحث من سر شرایط عادلانه برای اکران فیلم‌هاست.»

 

او در پایان نیز درباره لزوم ساخت فیلم‌های کمدی در سینمای ایران گفت: «مشکل دیگری که وجود دارد این است که چون فیلم‌های کمدی از دسته «نهنگ عنبر» یا «گشت ارشاد» به‌خاطر شرایط ویژه‌شان مخاطب بیشتری جذب می‌کنند، در سال های آینده این فیلم‌ها به اشتباه تعیین کننده روند سینما کشور می‌شوند و این مسئله به ضرر سینمای ماست.

 

ما باید در کنار فیلم‌هایی از دسته «ویلایی‌ها» قطعا «نهنگ عنبر» و «گشت ارشاد» هم داشته باشیم اما به میزان مساوی. شرایط اکران هم باید همه فیلم‌ها یکسان باشد و با وجود شرایط برابر است که می‌توان میزان استقبال مخاطب را ارزیابی کرد.»