تغییر مدیران خلاق خانه های مد چه تاثیری بر صنعت مد دارد؟ - خانه محروم اولادی پلمپ شد
برگزیده ها: تغییر مدیران خلاق خانه های مد چه تاثیری بر صنعت مد دارد؟
برگزیده ها حضور کوتاه مدت طراحان خلاق در برندهای بزرگ توجه نشریات مد را به خود جلب کرده است. سرویس مد و لباس هنرآنلاین: صنعت مد در چند ماه اخیر شاهد تغییرات ناگهانی بوده است. خروج هدی اسلیمن از ایو سن لوران، الکساندر وانگ از بلنسیاگا، راف سیمونز از دیور و آلبرت الباز از لانوین، توجه بسیاری از علاقه مندان مد را به خود جلب کرده است. آفتاب : در فرهنگ اینترنتی پر شتاب امروز ، همه چیز سریع تر اتفاق می افتد. بسیاری از مردم دیدن کلیپ های اینترنتی را به 90 دقیقه نشستن در سینما ترجیح می دهند. به جای آلبوم های موسیقی، تک آهنگ ها هستند که در صنعت موسیقی اهمیت پیدا می کنند. شرکت های رسانه ای پیر و جوان در حال ساخت تیم تحریریه برای ایجاد محتوایی هستند که به معنای واقعی کلمه، به سرعت از بین می رود.در مد، همانند هالیوود و صنعت موسیقی، سوابق مهم است. وانگ و سیمونز را با هیچ معیاری نمی توان شکست خورده دانست. با وجود انتقادهای مداوم، اسلیمن در رتبه بالایی از بازی خود قرار داشت و موفقیت سن لوران در تولید و فروش لباس های پوشیدنی، به جای لباس مفهومی، باعث شد که سایر برندهای هم طراز نیز این روند را بپذیرند.
هیچ کدام از این طراحان دلیل روشنی برای ترک کار خود و یا هدفی برای آینده کاری خود اعلام نکردند، اما آنچه روشن است این است که شناخته شده ترین و بهترین افراد این کار، و از سوی دیگر شرکت هایی که آن ها را استخدام کردند، در حال حرکت از توافقات بلند مدت به سوی همکاری های کوتاه مدت هستند و این نمی تواند برای کسب و کار مد خوب باشد. این در حالی است که پیش از این طراحان مد سابقه همکاری طولانی مدت با خانه های مد داشتند و به عنوان مثال حضور جان گالیانو در دیور 14 سال به طول انجامید.
خروج مدیران خلاق از خانه های مد و آمدن چند طراح موقت به جای آن ها تا زمانی که مدیران برند نام مدیر خلاق جدید را اعلام کنند، می تواند مشکل ساز باشد، چون ادامه دادن موفقیت یک طراح شناخته شده کار آسانی نیست.
این قراردادهای کوتاه مدت ویراستاران مد را هم مجبور می کند در فرمول خود تجدید نظر کنند. چرا آن ها باید برای قطعه جدید یک طراح شعار دهند و سر وصدا به پا کنند وقتی که ممکن است طراح کمی بعد از ارائه اثرش کار خود را ترک کند؟
نویسندگان مد و نشریات به یک چیز عقیده دارند: مهم ترین جنبه این موضوع، حالا و همیشه مشتریان خواهند بود. پس هر گونه تغییر در چشم انداز یک طراح باید مدیران برند یا فروشگاه های بزرگی که به او وابسته هستند را نگران کند، به ویژه زمانی که مشتریان به توانایی خاص طراح اعتماد دارند و در انتظار خروجی جدیدی از او هستند.
در عمل نیز این نوع از تغییرات پرسنل بسیار پرهزینه هستند. طراحانی مانند اسلیمن و وانگ این توانایی را داشتند که علاوه بر به روز رسانی آرم خانه مدهای ایوسن لورن و بلنسیاگا، مدل فروشگاه ها را هم از بالا تا پایین تغییر دهند. اما آیا طراحان جدید هم چنین شانسی خواهند داشت؟
اگر این تحولات سریع مدام رخ دهد، فقط مجلات نیستند که باید فرمول خود را تغییر دهند بلکه خانه های مد نیز برخورد دیگری با مدیران طراحی خواهند داشت.
به گزارش هنرآنلاین، به نظر می رسد بسیاری از برندهای بزرگ با استدلال اینکه در طول سال ها هزینه زیادی برای راه اندازی یک نام تجاری صرف کرده اند در برابر ایده های غول های بزرگ طراحی مقاومت می کنند. شاید همین موضوع طراحان را وادار کند روی کار خود سرمایه گذاری کنند و به جای کارکردن در خانه های مد به ارث رسیده، بخواهند برندی با نام خود داشته باشند.
,