موسوی لاری: از انتخاب روحانی نه پشیمان هستیم و نه هراس داریم
به گزارش ایسنا، عبدالواحد موسوی لاری در سمینار آموزشی و توجیهی مدیران و عوامل اجرایی ستادهای انتخاباتی ائتلاف اصلاحطلبان، مناطق ۲۲ گانه شهر تهران اظهار کرد: از سال ۸۸ تا ۹۲ کشور و جریان اصلاحات در شرایط خاصی قرار گرفت. سال ۹۲ اما نقطه عطفی برای تغییر مسیر بود. سال ۹۴ هم مجددا در راستای این تغییر مسیر گام موثری برداشته شد. از همان سال نگاه همه دوستان ما به انتخابات سال ۹۶ بود که گامی بلندتر و مطمئن تر برداشته شود.
وی در ارتباط با دلیل حمایت جریان اصلاح طلب از حسن روحانی ادامه داد: به جای تکیه بر منیتها و سهم خواهی های حزبی، به عنوان یک جریان ائتلاف وارد عمل شدیم و با تعقل و تدبیر به نقطه اجماع رسیدیم. همه سر یک تصمیم ایستادیم و آن تصمیم کارساز شد. در سال ۹۴ خیلیها فکر می کردند این اجماع و همکاری تغییر میکند. خوشبختانه جریان اصلاح طلب و اعتدال گرایی با تعقل و تدبر بر این پندار خط بطلان کشیدند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: امروز برای انتخابات سال ۹۶ برنامه ریزی میکنیم. تلقی ما این است که رقبای ما از برگزاری انتخابات پرشور واهمه دارند. از مجموعه عواملی که در اختیار جریان رقیب است متوجه می شویم که آنها انگیزهای برای پرشور شدن انتخابات ندارند. یکی دیگر از تلقی آنها برای کم شور بودن انتخابات این است که اگر رقابت ها به دور دوم برسد آنها فرصت بیشتری برای مدیریت فضای انتخاباتی خواهند داشت.
وی در همین راستا گفت:رسالت اولیه جمع اصلاح طلب این است که با این نگاه به مبارزه خیزد. هر چه حضور مردم بیشتر باشد و بیشتر پای صندوق های رای بیایند شرایط بهتر خواهد بود. باید تلاش کنیم تا افراد ناامید و افرادی که با صندوق رای قهر کرده اند هم در انتخابات شرکت کنند.
این عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان تصریح کرد: اگر مردم در سال ۹۲ به قهر خود ادامه می دادند تحریمها تجدید می شد و شرایط روز به روز بدتر میشد. همدلی کاهش پیدا میکند و فضای امنیتی پررنگ تر می شد و به طور کلی جامعه راه توسعه و تلاش خود را از دست می داد.
وی ادامه داد: نمیخواهیم بگوییم طی این چهار سال همه مطالبات ما محقق شده، ولی یکسری اتفاقات مثبت افتاده است و از آن نقطهای که بودیم به جایی رسیدیم که برخی از تحریمها برداشته شده و در عرصه بینالملل هم تحقیر نمی شویم. مشکلات در فضای داخلی کشور هم کاهش یافته و شرایط قابل تحمل تر شده است. همچنین در اقتصاد نیز دورنمای یک اقتصاد خوب دیده میشود.
موسوی لاری با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: ما به عنوان جریان اصلاحطلب با درنظر گرفتن همه انتقاداتی که به دولت وارد است در شورای عالی سیاستگذاری تصمیم گرفته ایم تا حسن روحانی کاندیدای ما باشد. نه پشیمان هستیم و نه هراس داریم. همه احزاب و گروه ها بر این تصمیم هستند، البته این امر به معنای چک سفید امضا برای روحانی نیست. حتما صحبتهایی داریم و حتما میخواهیم تا در آینده برخی خط ومشیهای دولت تغییر کند اما الان با توان خود از روحانی حمایت میکنیم.
این عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در ارتباط با انتخابات شورای شهر و روستا نیز گفت: قطعا بر سر آن چه که در شهر تهران اتفاق افتاده است اختلاف نظر وجود دارد اما روی یک مسئله اتفاق نظر داریم و آن این است که اینجور مدیریت در شأن شهرتهران نیست. تهران یک نمونه است و حتما در شهرهای بزرگ هم وضعیت چنین است. این نگاهی که در تهران حاکم شده مثل تراکم فروشی و فضافروشی در کلان شهرهای دیگر نیز اتفاق افتاده است از همین روست که تاکید داریم به نیروهای تازه و با تخصص نیازمند هستیم.
وی ادامه داد: شورای عالی موظف است تا ترکیبی با مبانی عقلی و علمی از کاندیداها ارائه کند. در این موضوع کارهای کارشناسی خوبی انجام شده است. تاکنون حدود ۸۰۰ نفر برای حضوردر لیست شورای اصلاحطلبان داوطلب شده اند. ما از بین آنها باید به یک لیست ۲۱ نفره برسیم. همه متخصصان در این لیست حضور دارند.
وی همچنین گفت: این مسیر با وسواس و دقت دنبال میشود و پس از تعیین شدن لیست بیست و یک نفره همه باید از آنها حمایت کنیم. قهر کردن در این شرایط درست نیست. همه باید از نظر جمعی و نهایی حمایت کنیم تا بتوانیم گام سوم را مانند دو گام پیشین باموفقیت برداریم.
وی در پایان تاکید کرد: در انتخابات پیشین عدهای عضو لیست اصلاحطلبان شدند که رفتارشان قابل نقد است. اما در آن زمان ما می خواستیم یک لیست واحد را به همه معرفی کنیم و از آن هم دفاع کردیم. در انتخابات پیش رو نیز تلاشمان این است که همانند گذشته انتخابات با یک لیست واحد در انتخابات حضور پیدا کنیم. تصور من این است که لیست اصلاحطلبان برای شورای شهر تا پانزدهم اردیبهشت منتشر میشود.