شیوه های مناسب برای از بین بردن مشکلات پوستی خانمها - عمل آبراسیون بیماری برگر

عمل آبراسیون بیماری برگر

عمل آبراسیون بیماری برگر

با توجه به انجمن درماتولوژی آمریکا، 85 درصد از آمریکایی ها در سنیم مختلف جوش زده اند در آمریکا سا لیانه بالغ بر 2 میلیارد دلار  صرف معالجه و پیشگیری از آن می شود. در خیلی از اشخاص، آکنه یک وضعیت همیشگی نیست و با بالا رفتن سن خود بخود درمان می شود اختلالات گوناگون پوستی با تنوع زیادی در علائم و شدت وجود دارد اختلالات پوستی می تواند ( موقت یا دائم، قابل درمان و یا غیر قابل درمان، موقعیتی یا ژنتیکی، بدون درد یا دردناک، ناراحتی جزئی و یا تهدید کننده زندگی ) باشد.

شاید شما دارای مشکل پوستی هستید که شما را اذیت می کند واریس روی ساق پا یا لکه هایی که با افزایش سن پیدا می شوند. همه خانم ها داشتن پوستی جوان و شاداب را دوست دارند اما بدانید که آنطور که تصور می کنید داشتن پوستی زیبا و سالم چندان هم دور از دسترس نیست. در این مقاله سعی شده است راهکارهای مناسب برای رفع مشکلات پوستی شایع تر بیان شود تا شما بتوانید با رعایت آنها مشکلات پوستی خود را سامان دهید.

درمان جوش و آکنه

جوش فقط مختص دوران نوجوانی نیست جوش ممکن است روی صورت، پشت و یا قسمت های دیگر بدنتان ایجاد شود و دارای علل مختلفی است.
باکتری به نام ( P.acnes ) عامل التهاب و قرمزی پوست.
بسته شدن منافذ پوست با سلول های چسبناک پوستی.
ترشح بیش از اندازه هورمون آندروژن در بدن.
تولید بیش از حد چربی در پوست.
پوشیدن لباس های تنگ یا فشار دادن گوشی تلفن به گونه.
راهکارهای مناسب برای آکنه و جوش
تمیز کردن روزانه پوست با یک صابون ملایم برای حذف روغن اضافی و گرد و خاک خوب است.
به طور منظم مویتان را شامپو بزنید ولی شامپو را به صورت خود نزنید.
جوش ها را فشار ندهید و آنها را پاره نکنید زیرا باکتری ها در روغن اضافی روی صورت پخش می شوند.
از کلاه و یا هدبند تنگ اجتناب کنید.
از دست زدن به صورت خود اجتناب کنید.
صبح ها از محلول حاوی اسید سالیسیلیک برای شستشوی صورت استفاده کنید تا منافذ پوست باز شود و سپس از محلول موضعی ضد باکتری بنزویل پروکسید (2.5 تا 10 درصد ) استفاده کنید در موارد جوش های شدید از آنتی بیوتیک های موضعی استفاده کنید.
شب ها از همان محلول شستشوی اسید سالیسیلیک یا یک شوینده ملایم استفاده کنید. سپس یک نخود پماد رتینوئین مثل Differin یا Tazorac روی آن قسمت از پوست که دارای جوش است بمالید این پماد لایه ی سلول های مرده پوست را بر می دارد و اجازه نمی دهد منافذ پوستتان بسته شوند.
ژل اپیدو Epiduo که ترکیبی از بنزوئیل پروکسید و آداپالین است برای جوش های خفیف تا متوسط فقط یک بار در روز مصرف کنید.
داروهای آنتی آندروژن مثل اسپیرونولاکتون (Aldactone) و داروی ضد بارداری نیز می توانند به رفع جوش های هورمونی کمک کنند.
علت جوش های بدن نیز مانند علت جوش های صورت است اما ممکن است بعلت تعرق، شدیدتر باشد. برای رفع این جوش ها از شامپو بدنی که حاوی بنزوئیل پروکسید یا اسید سالیسیلیک باشد استفاده کنید و با لیف زدن سلول های مرده پوست را از بین ببرید.
گوگرد: یک ماده طبیعی با بوی متمایز است که در لوسیون، پاک کننده و ماسک یافت می شود.
رزورسینول: عنصر کمتر رایج است که برای حذف سلولهای مرده پوست استفاده می شود.
سالیسیلیک اسید: اغلب در صابون ها و مواد شستشوی آکنه موجود است.
گاهی اوقات دکتر شما ممکن است برای شما آنتی بیوتیک های خوراکی یا موضعی را نسخه نماید. ولی به طور معمول، آنتی بیوتیک فقط برای یک مدت کوتاه استفاده می شود زیرا ممکن است مقاومت دارویی پیدا شود.
ایزوترتینوئین (Accutane) یک داروی مبتنی بر ویتامین است که برای درمان بعضی از موارد شدید آکنه ندولر استفاده می شود. به علت عوارض جانبی جدی، تنها هنگامی از این دارو استفاده میشود که تمام درمان های دیگر شکست خورده باشند.
مراحل اضافی برای درمان آکنه شدید و جلوگیری از ایجاد زخم که بسیاری از این کارها با حذف پوست آسیب دیده انجام می شود.
درمان فتودینامیک: همچنین به عنوان درمان با لیزر شناخته شده است از پالس نور برای برداشتن لایه سطحی پوست استفاده می شود.
درمابراسیون: حذف لایه سطحی پوست با یک برس دوار انجام می شود.
لایه برداری شیمیایی: یک ماده شیمیایی که به لایه سطحی پوست اعمال می شود. که از پوست لایه برداری می شود

درمان لک های صورت

لک های قهوه ای رنگ ارتباطی به سن بالا ندارند. بلکه این لک ها با تخریب ناشی از اشعه فرابنفش آفتاب رخ می دهند.
ملانوسیت ها – عامل رنگ دهنده پوست، سلول هایی ملانین هستند که در دراز مدت به مرور رنگدانه های نامنظم تر و بیشتر تولید می کنند و سبب تولید لک در قسمت های در معرض نور خورشید می شود.
از یک محصول دوکاره برای روشن کردن پوست و لایه بردار استفاده کنید.
داروی هیدروکینون مانند کرم موضعی سفیدکننده (Tri-Luma) که مانع از تولید ملانین می شود و لک ها را از بین می برد. برای جلوگیری از عادت کردن پوست گاهی مصرف آن را قطع کنید.
لایه بردارهای شیمیایی و میکرودرم ابراسیون که با داشتن دانه های زبر کوچک لایه سلول های مرده پوستی را بر می دارد.
لیزر درمانی برای لک های تیره تر و قدیمی تر موثر است. 3 – 4 جلسه لیزر درمانی تحت نظر متخصص پوست کافی خواهد بود. بعد از این روش درمانی از کرم ضد آفتاب استفاده کنید. این کرم ها مانع از ایجاد اینگونه لک ها می شوند.

رفع جای زخم

جای زخم ها در نتیجه آسیب به کلاژن و الاستین پوست به علت هایی مانند جراحت، آسیب دیدگی، جراحی و یا حتی جوش های شدید ایجاد می شوند.
جای زخم های خیلی قدیمی را تحمل کردن کنید. اما جای زخم های تازه و زیر یکسال تا حدی بر طرف می شود.
لیزر فراکسل ( Fraxel ) با ایجاد سوراخ های ریز در پوست جای زخم های صاف، سفید و باریک را برطرف می نماید. بعد از بهبودی، پوست سفت تر و جمع تر می شود.
تزریق استروئید ظاهر زخم های گوشت ی تازه و برآمده را بهتر و پوست را صاف تر می نماید. زخم های قدیمی فقط با جراحی قابل رفع می باشند.
لیزر عروقی برای برطرف کردن زخم های قرمز مناسب است.
لیزر فراکسل و فیلرهای تزریقی مثل Restylane با تقویت تولید کلاژن در بدن برای بهبود جای جوش ها نیز استفاده می شود. جراحی پلاستیک در برخی موارد برای رفع جای زخم ها استفاده می شود.

درمان خال های مادرزادی

ماه گرفتگی در اثر رشد بیش از حد سلول های رنگدانه ای پوست رخ می دهد اکثراً با گذشت زمان از بین می روند این لک ها بی ضرر و نیاز به درمان ندارند ولی ممکن است بخواهید آنها را بر دارید.
خال های با رنگ قهوه ای تیره باید توسط متخصص پوست بررسی شود زیرا ممکن است به ملانوما، ( سرطان پوست ) تغییر پیدا کنند.
لیزر عروقی برای رفع لک های بنفش رنگ مو ثر است.
خال های تیره و قهوه ای رنگ با جراحی پلاستیک برداشته می شود. بازکردن خال ها ممکن است زخم ایجاد کند.
روش ساده تر استفاده از کرم های پوشاننده با فرمولاسیون ضد آب می باشد.

درمان واریس

دریچه های درون رگ ها از برگشت خون جلوگیری می کنند. ضعیف شن دریچه ها سبب برگشت خون به عقب شده و تورم ایجاد می شود.
رگ های واریسی آبی رنگ است و از ظاهر پوست مشخص می شود ولی رگ های عنکبوتی قرمز یا آبی رنگ هستند و زیر پوست شاخه ای به نظر می رسند. رگ ها واریسی معمولاً روی پاها ولی رگ های عنکبوتی گاهی روی صورت نیز دیده می شوند.
علت واریس معمولاً ارثی است ولی عواملی مانند آسیب های نور خورشید، آکنه روزاسه ( التهاب مزمن پوست صورت ) و تغییرات هورمونی مانند ( دوران بارداری ) نیز می تواند سبب آسیب شود.
عروق عنکبوتی روی صورت با لیزر pulsed dye از بین می رود. برای این روش درمانی می بایست سه مرتبه با فاصله یک ماه برای انجام آن نزد متخصص پوست بروید. توجه داشته یاشید که تا چند روز بعد از لیزر پوست حالت قرمزی دارد.
استاندارد درمان رگ های واریسی اسکلروتراپی است. پزشک از طریق اولتراسوند، گلیسرین را به درون رگ تزریق می نماید این دارو بلافاصله سبب جمع شدن رگ شده و واریس طی چند هفته رفع می شود. سه بار تزریق انجام می شود یک هفته بعد از هر تزریق باید از جوراب های واریس استفاده کنید.
چهار زانو نشستن و ایستادن طولانی مدت به واریس کمک نموده ولی ورزش مداوم مانند ( پیاده روی و دویدن ) از ایجاد واریس جلوگیری می کند.

لک های سفید و درمان آن

در این زمینه هم علت نور خورشید است. لک های بی رنگی که روی پاها، بازوها و دست ها ایجاد می شوند نشانه تخریب پوست توسط نور خورشید است
لک های سفید می توانند نشانه یک اختلال پوستی جدی به نام ویتیلیگو باشند این لک ها در ابتدا سفید رنگ و کم کم بزرگ تر می شوند. در این بیماری پادتن هایی تولید شده در بدن به رنگدانه های پوست حمله می کند و با از بین بردن رنگدانه ها، بتدریج رنگ پوست از بین می رود.
درصورت وجود چنین علائمی فوراً به متخصص پوست مراجعه نمایید
ویتیلیگو هیچ درمانی ندارد اما درمان ها می تواند کمی از رنگ پوست را تغییر دهند. مثلا مصرف داوی رسورالن موضعی یا خوراکی در مجاورت با اشعه UV واکنش داده و سبب تیره تر شدن پوست می شود. پماد ضد التهابی به نام Protopic واکنش ایمنی بدن را متوقف کرده و مانع از حمله پادتن ها به رنگدانه های پوست می شود. این پماد می بایست دو بار در روز مصرف شود.
استفاده از کرم های پوشاننده، رنگ پوست را یکدست تر می کند.

ترک های پوستی و درمان آن

در کاهش وزن سریع یا دوران بارداری پوست کشیده شده و ترک می خورد و این ترک ها و خطوط قرمز یا صورتی رنگ معمولاً روی شکم و پشت، سینه ها و ران ها ایجاد می شود.
این ترک های پوستی وقتی تازه و قرمزرنگ هستند بهتر درمان می شوند. با مرطوب کردن پوست قابلیت ارتجاعی آن بالا ببرید تا ظاهر ترک ها کمتر شود. کرم Retina-A سبب تسریع تبدیل سلول ها شده و به کلاژن کمک می کند و بافت تخریب شده را ترمیم کند.
لیزر فراکسل روش گرانتری است که با ایجاد نقطه های کوچک روی ناحیه آسیب دیده سبب تقویت تولید بافت کلاژن و الاستین می شود و به پر شدن این ترک ها کمک می کند.

آکنه روزاسه

ایجاد برآمدگی های آکنه مانند، قرمز شدن صورت ( گونه ها و بینی )، گشاد شدن رگ های خون ی نزدیک به سطح پوست و ایجاد توده های متورم در اطراف بینی و چشم ها از علائم آکنه روزاسه هستند و علت پیدایش این مشکل پوستی مشخص نیست. روزاسه درمانی ندارد ولی می تواند از پیشرفت آن جلوگیری نمایید.
از شوینده ها و مرطوب کننده هایی دارای خاصیت ضد التهابی استفاده کنید زیرا قرمزی پوست را بر طرف می کند
قهوه دارای کافئین است و کافئین به بستن رگ های گشاد شده خون ی، عامل قرمزی پوست کمک می کند.
از نور آفتاب ( با ضد آفتاب )، غذاهای تند و پر ادویه و نوشیدنی های الکلی محرک های این اختلال دوری کنید.
روزانه از آنتی بیوتیک های خوراکی برای کاهش التهاب و درمان های موضعی ضد میکروب مثل Finacia و Metrogel در موارد خفیف تا متوسط روزاسه استفاده کنید.
یک تا پنج جلسه لیزر IPL نیز می تواند قرمزی پوست را کاهش دهد.

درمان موهای زیر پوستی

تراشیدن و استفاده از واکس برای برداشتن موها، سبب زیر پوستی شدن موهای بدن می شود تراشیدن باعث تیزی نوک موها شده و با رشد موها، نوک مو به داخل پوست اطراف فولیکول مو فرو می رود.
مانند آکنه، خارش و قرمزی در اثر عفونی شدن ایجاد می شود.
از موچین استفاده نکنید و برای بیرون کشیدن موها به این ترتیب:
پارچه ای خیس شده در آب داغ را بچلانید و روی همان قسمت از بدنتان که موی زیرپوستی دارد بگذارید. با نرم تر شدن مو راحت تر بیرون می آید.
می توانید موقع حمام کردن به آرامی با لیف روی آن ناحیه از پوستتان بکشید یا روزانه دو بار از لایه بردارهای شیمیایی مثل آلفاهیدروکسی اسید یا اسید سالیسیلیک استفاده کنید.
برای متورم شدن آن ناحیه و چرک داخل آن کمی پروکسید بنزوئیل برای کشتن باکتری ها روی آن بریزید.
با روش لیزر موهای زائد بدن، از بروز دوباره این مشکل جلوگیری می شود.

خال گوشت ی و درمان آن

در اثر رشد توده ای پوست، خال های گوشت ی ایجاد می شود که در افراد با پوست روشن تر بیشتر اتفاق می افتد. بیشتر این نوع خال ها خطرناک نیستند ولی برخی ممکن است به ملانوما تبدیل شوند.
اگر خال های گوشت ی نامتقارن، بزرگتر از پاک کن پشت مداد، دورنگ و یا اینکه اندازه، شکل یا رنگ آنها به مرور زمان تغییر کند حتماً پیش متخصص پوست بروید.
همه خال های گوشت ی نیازی به برداشتن ندارد.
اگر سابقه شخصی یا خانوادگی سرطان پوستی دارید برای چک کردن خال گوشت ی تان به طور منظم، سالانه دوبار پیش متخصص پوست بروید.
اما اگر خال گوشت ی رخ داده، تغییر رنگ داده یا خون ریزی دارد فوراً نزد متخصص بروید. این تغییرات می توانند نشان ملانوما باشند.
متخصص پوست با کمک بیهوشی موضعی از خال نمونه برداری کرده و با ارسال به پاتولوژی مشخص می کند که خال شما از چه نوعی است.

منبع این مطلب

ابربرچسب : لیزر موهای زائد بدن در اهواز ، هزینه لیزر موهای زائد صورت بیمارستان رازی ، هزینه ی لیزر موهای زائد صورت ، قیمت هزینه لیزر موهای زائد بدن برای مردان ، هزینه لیزر موی زاید صورت ، عوارض لیزر موهای زائد صورت ، عوارض هزینه قیمت لیزر موهای زائد صورت ، لیزر موهای زائد بدن مردان ، قیمت لیزر موهای زائد بدن در اهواز ، لیزر مو بدن مردان ، مضرات لیزر موهای زائد صورت ، لیزر موهای زائد صورت و بارداری ، لیزر موهای زائد بدن آقایان ، قیمت لیزر موهای زائد بدن در بیمارستان رازی ، لیزر موهای زائد لیست قیمت ، قیمت لیزر موهای زائد کل بدن در شیراز ، مضرات لیزر موی زائد صورت ، قیمت لیزر موهای زائد بیکینی ، لیزر موهای بدن مردان ، لیزر مو ، هزینه لیزر موهای زائد بدن بیمارستان رازی ، لیزر موهای زائد با قیمت مناسب ، لیزر موهای زائد بدن در بیمارستان رازی ، قیمت لیزر موهای زائد بدن ، هزینه لیزر موهای زائد بدن در بیمارستان رازی ، دستگاه لیزر موهای زائد با قیمت مناسب ، قیمت لیزر موهای زائد بدن در شیراز ، هزینه لیزر موهای زائد بدن مردان ، قیمت عوارض لیزر موهای زائد صورت ، لیزر موهای زائد بدن زنان ، قیمت لیزر موهای زائد کل بدن در شیراز ، هزینه لیزر موهای زائد صورت ، لیزر موی زائد قیمت ، لیزر موی بدن مردان ، قیمت لیزر موهای زائد بدن مردان ، از بین بردن موهای زائد بدن مردان با لیزر ، دستگاه لیزر موهای زائد قیمت ، لیزر موهای زائد بدن اقایان ، هزینه لیزر موهای زائد بیکینی ، عوارض لیزر موی زاید صورت ، لیزر موهای زائد صورت آقایان ، لیزر مو زاید صورت ، لیزر موهای زائد بدن برای مردان ، لیزر موهای زائد صورت مردان ، مضرات لیزر موهای زاید صورت ، قیمت لیزر موهای زائد بدن در شیراز ، لیزر موی بدن مرد ، لیزر موهای زائد هزینه ، لیزر موی زائد صورت ، لیزر مو زائد هزینه ، لیزر موهای بدن اقایان ، قیمت لیزر موهای زائد صورت ، عوارض عوارض لیزر موهای زاید صورت ، لیزر موهای زائد بدن قیمت ، لیزر موهای زائد قیمت مناسب


,