کامبوجا، چای جدید و جادویی -آکا - کامبوجا زرشک

 

در این پست از سایت برگزیده ها به شما طریقه ی درست کردن کامبوجا را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

 

کامبوجا زرشک

کامبوجا زرشک

روش درست کردن کامبوجا

 

*. این یک چای جدید است، چای ی که شاید زیادی شیرین به نظر برسد، اما به هرحال این نوشیدنی گرم که آن را به عنوان یک چای می شناسند  حالا ستاره جدید «غذاهای سلامت » شده است. طرفداران این چای می گویند که نوشیدن منظم آن فواید بسیار زیادی دارد، از جمله اینکه باعث بهبود هضم و جذب غذا، کاهش اضطراب و استرس و نیز افزایش انرژی بدن می شود.

 

اول بدانید بعد بنوشید

*. شاید تا به حال اسم کامبوچا را نشنیده باشید، احتمال اینکه آن را چشیده باشید هم زیاد نیست. این چای جدید بویی شبیه زنجبیل دارد و طعم آن را به شیوه های مختلف توصیف کرده اند؛ از شبیه بودن به سرکه سیب گرفته تا چای با کمی عسل و حتی تارت سیب.در این مطلب سعی می کنیم همه چیزهایی را که باید قبل از نوشیدن این چای بدانید را برای تان بیاوریم.

 

چای 2هزار ساله

*. شاید اسم کامبوچا را هم نشنیده باشید، اما فکر نکنید که این چای همین دیروز پیدا شده است. براساس تحقیقات انجام گرفته، اولین رد پای این چای در تاریخ در چین حدود 2000سال قبل بوده است. براساس متون قدیمی چینی، این چای در درمان بیماری های مزمن التهابی مثل آرتریت و دردهای استخوانی و نیز درمورد افراد مبتلا به بیماری های بسیار سخت و در حالت شدید (مثلا مبتلایان به سرطان ) به کار گرفته می شد. در قرن هجدهم و نوزدهم هم پزشکان شاخه های مختلف طب سنتی در چین از این چای برای رفع آکنه، کمبود انرژی و خستگی مزمن، کاستن فشار خون ، سردرد هایی با علت نامشخص و یبوست استفاده می کردند.

 

چای کپک زده دوست دارید؟

*. برخلاف تصور، درست کردن کامبوچا در خانه اصلا کار سختی نیست، برای درست کردن این نوشیدنی شما به چای (سیاه یا سبز)، شکر و البته مقداری قارچ و باکتری نیاز دارید. تعجب کردید؟ این میکروب ها برای سلامت بدن ضرری ندارند و حتی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند. درواقع اصلا قسمت جالب این چای همین قارچ ها و باکتری هاست. شیوه خانگی درست کردن این چای هم این طور است که ماده اولیه قارچ ، «کشت مادر» با مقداری چای خشک سیاه یا سبز مخلوط می شود، سپس به این مخلوط اندکی آب اضافه شده و برای مدت 10روز نگهداری می شود، طی این 10روز یک لایه نسبتا ضخیم از قارچ و باکتری روی این چای شکل می گیرد و پس از تکمیل این چرخه، لایه روی چای برداشته می شود تا برای ساختن چای های بعدی از آن استفاده شود و نوشیدنی زیر آن هم به عنوان « چای کامبوچا» مصرف می شود.

 

به جنگ سرماخوردگی بروید

*. درحال حاضر بسیاری از قهوه خانه ها، کافی شاپ ها و رستوران ها در سراسر جهان چای کامبوچا را در منوی غذایی خود ارائه می دهند. بعد از کفیر، سرکرات و کیمچی حالا کامبوچا به جدیدترین محصول «پروبیوتیک» در جهان بدل شده است و بسیاری از بازیگران مشهور دنیا و سر آش پزهای رستوران های معروف جهان به آن متمایل شده اند. طرفداران این چای معتقدند که این نوشیدنی سرشار از میکروارگانیسم هایی است که شبیه «باکتری های خوب» داخل روده انسان هستند.

 

وقتی چای معجزه آسا شما را بیمار می کند

*. با این همه تعریف مشخص است که تمایل زیادی در سراسر جهان برای این محصول وجود داشته باشد، اما نکته مهمی که باید درنظر گرفته شود این است که موارد متعددی گزارش شده که تلاش برای ساختن کامبوچا در خانه باعث آلو ده شدن نوشیدنی به میکروب ها و قارچ های مضر و بیماری زا شده است. درواقع گذاشتن یک نوشیدنی و یک ماده غذایی در هوای آزاد برای مدت 10روز احتمال آلو ده شدن آن را بالا می برد. درست کردن کامبوچا در ظروف سرامیک از همه خطرناک تر است چراکه اسید موجود در کامبوچا با سرامیک ترکی ب می شود و سمی خطرناک آزاد می کند.  از طرف دیگر میزان قند این نوشیدنی هم یکی دیگر از نکاتی است که باید به آن دقت کنید، درست است که میزان قند معمول در این نوشیدنی بالا نیست اما اگر روزی چند نوشیدنی کامبوچا بنوشید قند خون تان ممکن است به مقدار زیادی بالا برود و این در افراد دیابت ی یا افرادی که در خطر ابتلا به دیابت قرار دارند، بسیار مهم است.

 

خواص کامبوجا :

سم زدایی

*. چای کامبوجا حاوی میزان قابل توجهی اسید گلوکرونیک (GA) است. این اسید که به عنوان یک سم زدا شناخته می شود در بدن انسان با سمومی نظیر داروها و آلو دگی های محیطی آمیخته شده و سپس آنها را به ترکی بات حل شدنی تبدیل می کند که بدن قادر به دفع آنهاست. نوشیدن این چای همچنین به بافت های بدن در مقابله با جذب سموم صنعتی کمک می کند.

 

خواص آنتی اکسیدانی

*. کامبوجا سرشار از آنتی اکسیدان هایی نظیر ویتامین های E و C، بتاکاروتن و سایر کاروتنوئیدهاست. این چای مانند چای سیاه محتوی پلی فنول ها و سایر ترکی بات دارای قدرت آنتی اکسیدان ها است. اما از آنجا که چای «کامبوجا» ت خمیر شده به مراتب از چای سیاه معمولی بسیار مفیدتر است. متخصصان دریافته اند که میزان فعالیت آنتی اکسیدان های موجود در کامبوجا صد برابر بیشتر از ویتامین C و 25 برابر بیشتر از ویتامین E است. بنابراین نوشیدن آن به درمان بیماری های مزمن ناشی از استرس اکسیداتیو کمک می کند.

 

اختصاصی برگزیده ها

 


,