چرا بعضی از کودکان خسیس اند ؟ - با کودکان خسیس چگونه رفتار کنیم

 

با کودکان خسیس چگونه رفتار کنیم

با کودکان خسیس چگونه رفتار کنیم


جام جم , محققان دریافتند که انسانها از همان بدو تولد آماده بذل و بخشش نیستند و این خصوصیت به تدریج در آنها شکل می گیرد.

ارنست فر محقق دانشگاه زوریخ و همکارانش به این نتیجه رسیده اند که کودکان ی که در خانواده های تک فرزند متولد می شوند بیشتر از بقیه شانس رهایی از خساست را دارند ولی فرزندان کوچک خانواده بیشتر از بقیه با مشکل خساست مواجه هستند.



پیش از این روانشناسان بارها تاکید کرده بودند که حس بذل و بخشش بلافاصله در انسان ایجاد نمی شود ولی نتوانسته بودند سن مشخصی برای آن دریابند.


محققان سوئیسی با بررسی آزمایشهایی که در خصوص حس بذل و بخشش در کودکان با سنین مختلف انجام شده متوجه شدند در سه سالگی کودکان به شدت خودخواه هستند و فقط در هفت سالگی بیشتر آنها خوراکیهای خود و از جمله شیرینی و شکلات را با بقیه تقسیم می کنند و این حس با افزایش سن تقویت می شود.


به گفته آنها حس بذل و بخشش ارتباط مستقیمی با حس مسئولیت دارد و علاوه بر این کودکان ی که خواهر یا برادری ندارند 28 درصد از بقیه دست و دلبازترند.

کودک خسیس, کودکان خسیس,خساست در کودکان ,خساست ,خساست کودک,حس بذل و بخشش در کودکان ,حس بذل و بخشش در کودکان کودک,کودک دست و دلباز, کودکان , روانشناسی کودک ان, تعلیم و تربیت کودکان , تغذیه کودکان ,بیماری های کودکان و راه درمان آن, قصه کودکان ,3 ساله‌ها خسیس ترندکودک خسیس, کودکان خسیس,خساست در کودکان ,خساست ,خساست کودک,حس بذل و بخشش در کودکان ,حس بذل و بخشش در کودکان کودک,کودک دست و دلباز, کودکان , روانشناسی کودک ان, تعلیم و تربیت کودکان , تغذیه کودکان ,بیماری های کودکان و راه درمان آن, قصه کودکان ,3 ساله‌ها خسیس ترند 
,