هاشور ابرو

هاشور ابرو

هاشور ابرو هم نوعی تاتو ابرو به حساب می‌آید. با این تفاوت که هاشور ابرو کاربرد متفاوتی با تاتو ابروی معمولی و عادی دارد.هاشور ابرو هم به صورت سنتی و هم به صورت مدرن با روش میکروپیگمنتیشن انجام می‌شود. حدود دو سال و نیم است که روش میکروپیگمنتیشن که برای کارهای مختلف تاتو از جمله هاشور ابرو استفاده می‌شود، وارد ایران شده است. اما ممکن است کسانی هنوز به روش های سنتی علاقه داشته باشند. برای این منظور، تفاوت این دو روش را برای شما توضیح خواهیم داد.

 

هاشور ابرو چیست؟

هاشور ابرو تکنیکی تازه است که باعث قرینه سازی ابروها می شود. قرینه بودن ابرو ها اعتماد به نفس زیادی به صاحب ابرو های تازه می دهد. اغراق نیست اگر بگوییم که شکل هاشور ابرو می تواند به ظاهر شما زییایی جدیدی بدهد. هاشور ابرو زیرمجموعه ای از تاتو است. هاشور ابرو در حقیقت تاتویی است که فقط روی ابرو انجام می شود.

 

چگونه هاشور ابرو کنم؟

برای هاشور ابرو می توان از تاتو هاشور ابرو یا میکرو پیگمنتیشن هاشور ابرو استفاده کرد. انتخاب شما بستگی به میزان هزینه شما و انتظار شما از هاشور ابرو دارد. هاشور ابرو با روش تاتو اگر درست انجام شود، مشکلی ایجاد نمی کند. اما هاشور ابرو با میکرو پیگمنتیشن باعث می شود که اثر هاشور ابرو دائمی شود و شما همیشه ابرویی پرپشت داشته باشید.

 

چه کسانی هاشور ابرو می کنند؟

هاشور ابرو برای کسانی مناسب است که ابروهای نازکی دارند. افرادی که ابروهایشان به دلایل ژنتیک یا زایمان و... ریخته است هم گزینه مناسبی برای هاشور ابرو هستند. کسانی هم هستند که توی ابرویشان اثر شکستگی هست یا فقط بخشی از ابرویشان کم پشت است. این افراد هم می توانند از هاشور ابرو استفاده کنند. برای هاشور ابرو شما باید ابروی خوبی داشته باشید. در غیر این صورت هاشور ابرو کمک زیادی به شما نمی کند.

در مورد هاشور ابرو با تاتو چند نکته را مد نظر داشته باشید. مطمئن شوید که از مواد خوبی استفاده می کند تا بعد از هاشور ابرو دچار حساسیت یا خارش نشوید. و بهتر است هاشور ابرو را در عمق پوست نزنند تا در صورت تمایل بتوان آنها را پاک کرد.

 هاشوو ابرو

هاشور ابرو به روش سنتی یا مدرن

هاشور ابرو از جمله پرکاربردترین روش های تاتو ابرو به حساب می‌آید. پر کردن جاهای خالی، رفع نیاز از ابرو برداشتن و داشتن ابروهایی پر و زیبا دلایلی هستند که خانم ها به هاشور ابرو علاقه داند. تفاوت چهره در فردی که هاشور ابرو کرده با قبل آن دلیل دیگری است که خانم ها را ترغیب به هاشور ابرو می‌کند.

اما دو روش برای این کار وجود دارد. روش سنتی یا هاشور ابرو موقت، یا روش مدرن میکروپیگمنتیشن هاشور ابرو که ماندگاری دایمی دارد. اگر هنوز هم فکر می‌کنید که شاید در آینده دلتان بخواهد مدل ابرویتان را تغییر دهید و فکر می‌کنید که هاشور ابرو ممکن است دلتان را بزند، هاشور ابرو موقت را انتخاب کنید. البته در هاشور ابرو موقت درد و احتمال عفونت و ناپاکیزگی و عوض شدن رنگ وجود دارد.

اما در روش جدید هاشور ابرو که رنگ به صورت حرفه ای زیر پوست کاشته می‌شود و به صورت دایم روی ابروهای شما خواهد بود و شما را از آرایشگاه رفتن بی نیاز می‌کند، درد و خونریزی و عفونتی وجود نخواهد داشت. به علاوه این که درهاشور ابرو مدرن، رنگ گیاهی استفاده می‌شود و ماندگاری رنگ بالایی هم در این روش هاشور ابرو وجود دارد.‌ 








میکروپیگمنتیشن ابرو – هاشور ابرو

در روش میکروپیگمنتیشن می توان با انتقال رنگدانه های زیست سازگار در عمق مشخصی از پوست, شکل ابروها را بسیار ظریف و پراکنده اصلاح کرد و یا ابرو ها را در جهت پر پشت نمودن به حالت طبیعی زیباتر نمود.
در این تکنیک می توان با بالا بردن ناحیه خارجی ابرو ، شکل دادن به ابرو یا باز کردن ابرو، چهره را زیباتر وجوانتر نمود و در موارد عدم تناسب، دو ابرو را یکنواخت کرده و رنگ و شکل ابروها را اصلاح کرد.

افراد ذیل می توانند متقاضی استفاده از میکروپیگمنتیشن ابرو باشند :

– افرادی که ابروهای کم پشت و پراکنده دارند.
– افرادی که از ابروان قرینه برخوردار نیستند.
– افرادی که ابروهای کوتاه دارند و مطابق سلیقه شان دوست دارند ابروانشان کشیده تر باشد.
– افرادی که دوست دارند تغییراتی در مدل ابروانشان ایجاد کنند.

میکروپیگمنتیش از خانواده تاتو است ولی با تاتوهای سنتی تفاوت هایی دارد از جمله اینکه میکروپیگمنتیش توسط دستگاهها و رنگ های استاندارد انجام می شود در نتیجه ایمنی و بهداشت این کار بالا است و این دستگاهها دارای کاتریج های یکبار مصرف است و تفاوت دیگر در ته رنگ هایی است که تاتو قدیمی ایجاد می کند و رنگ های مورد استفاده در پیگمنتیش حداقل تغییر رنگ را دارند و چون عمق کاشت میکروپیگمنتیش از تاتو های سنتی کمتر است عوض کردن مدل، رنگ و شکل بر روی آن راحت تر است.

در این روش ، رنگ مانند دانه های مو و در جهت رویش موهای ابرو روی پوست می نشیند و تفاوت آن با تاتوهای قدیمی این است که دیگر یک کادر پر رنگ و ناجور وجود ندارد ، فقط تارهایی مانند مو با سوزن نازکی داخل ابرو کشیده می شوند که خیلی هم پر رنگ و مشخص نیستند بلکه رنگی طبیعی دارند.

تفاوت پیگمنت با تاتو در روش اجرای آن ، همچنین بدون درد و خونریزی بودن آن است که در نتیجه التهاب کمتری در افراد ایجاد می کند. در گذشته فردی که تاتو انجام می داد ممکن بود تا مدت ها از فعالیت های روزانه خود دور شود یا نتواند در اجتماع ظاهر شود ولی در این روش ، بسته به نوع پوست و ویژگی های بدن افراد ، التهاب و زخم بسیار کم است.

در پیگمنت به دلیل استفاده از کارتریج های یک بار مصرف و رنگ های تست شده ، ایمنی و بهداشت کار بسیار بالا و خطر انتقال بیماری بسیار کم است. با توجه به ظریف بودن سوزن های این دستگاه ، درد حاصل از این کار به شدت کاهش یافته و می توان به جرات ، کلمه پیگمنت بدون درد را به کار برد.

شایان ذکر است میکروپیگمنتیش در صورتی که با دستگاه استاندارد و توسط پیگمنتر حرفه ای مسلط به طراحی کامل صورت انجام گیرد کاری زیبا و طبیعی می شود.

دستگاه ها و رنگ های میکروپیگمنتیشن آمیا تنها دستگاه ها و رنگ های دارای مجوز وزارت بهداشت در ایران است و این مرکز با توجه به حساسیت رعایت اصول ایمنی در امر میکرو پیگمنتیشن از دستگاه ها و رنگ های آمیا استفاده می نماید.

 

رنگ های ابروی آمیا دارای تنوع رنگ زیادی بوده و در نتیجه با ترکیب رنگها ، محدودیتی در رنگ دلخواه درخواست کننده هاشور ابرو وجود ندارد.

ماندگاری این رنگها با توجه به جنس پوست افراد، شرایط زندگی، شرایط آب و هوایی و نحوه زندگی افراد متفاوت است و نمی توان زمان دقیقی را برای ماندگاری رنگ ها مشخص کرد و معمولا افراد با پوست های خشک ماندگاری رنگ بالاتری نسبت به اشخاص با پوست چرب دارند.

هاشور ابرو یک تکنیک است که توسط دستگاههای تاتو قدیمی نیز قابل اجرا است ولی با دستگاههای جدید میکروپیگمنتیش به صورت زیباتر و طبیعی تر انجام می شود و در اکثر موارد زمانی که میکروپیگمنتیش به اصطلاح جا می افتد تشخیص مرز بین پیگمنت ها و ابروی خود شخص به سختی صورت می گیرد.

یکی از کاربردهای میکروپیگمنتیشن اصلاح تاتوهای قبلی هم از نظر شکل و هم از نظر مدل است و می توان حالت کادری و بدرنگی های تاتوهای قبلی را اصلاح و تبدیل به هاشور کرد.

با توجه به اینکه در میکروپیگمنتیشن ابرو رنگدانه نسبت به تاتوهای قدیمی در عمق کمتری کاشته می شود (و در نتیجه امکان تغییر شکل، رنگ و مدل را به ما می دهد) نیاز به ترمیم دارد و تعداد جلسات ترمیم با توجه به موضع پیگمنت و داشتن تاتوی قبلی متفاوت است.

در میکروپیگمنتیشن ابرو باید اصول پیگمنتیشن را کاملا دانست و آن را به نحو احسن انجام داد.
شخصی که هاشو ر ابرو  را برای متقاضی انجام میدهد باید طراحی قوی داشته باشد و ساختار ویژگی های پوست و اصول طراحی چهره و ترکیب رنگ را به خوبی بداند.




بررسی عوارض تاتو ابرو و هاشور

بررسی عوارض تاتو ابرو و هاشور، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

بررسی عوارض تاتو ابرو و هاشور

 

 

بررسی عوارض تاتو ابرو و هاشور

 

یک متخصص پوست ضمن اشاره به عوارض «تاتو» و «هاشور» در عین حال به متقاضیان انجام این اعمال توصیه کرد که این کار را در مکان‌های مطمئن از نظر بهداشتی انجام دهند. دکتر علی ابراهیمی با بیان اینکه تاتو ابروها به دلیل دائمی بودن آنها توصیه نمی‌شود، گفت: از بین بردن آثار تاتو سخت و گاهی غیر ممکن است.

 

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تاتو ابرو دیگر قابل پاک شدن نیست و در صورتی که فرد پشیمان شود با انجام لیزر می‌توان آن را کم‌رنگ کرد که این امر نیز بستگی به عمق تاتو دارد، هرچند با کم‌رنگ شدن تاتو ابرو خط بریدگی در محل باقی می‌ماند.

 

 

 

 

این متخصص پوست و مو در ادامه با بیان اینکه تاتو بیشتر در مکان‌های عمومی نظیر آرایشگاه‌ها انجام می‌شود، به افرادی که می‌خواهند ابروهای خود را تاتو کنند توصیه کرد این کارها را در مکان‌های مطمئن از نظر بهداشتی انجام دهند و از این طریق از بروز مشکل پیشگیری کنند.

 

 

به گفته ابراهیمی در تاتو کردن ابرو ها اگر شرایط بهداشتی رعایت نشود احتمال عفونت و مشکلات بعدی وجود دارد. ابراهیمی افزود: همچینین توصیه می‌شود حتما موارد بهداشتی در انجام این اقدام رعایت شود

 

 

و از سوزن‌های یک بار مصرف استفاده شود و افراد ترجیحا سوزن‌ها را خودشان همراه ببرند؛ چراکه احتمال انتقال بیماری‌های واگیردار در استفاده از سوزن‌های غیربهداشتی و چند بار مصرف بالا است.

 

وی افزود: از جمله عوارض تاتو ابرو می‌توان به امکان انتقال هپاتیت A, B, C از طریق سوزن «تاتو» اشاره کرد.

 

به گفته ابراهیمی "تاتو" و "هاشور" شباهت زیادی به هم دارند و نحوه عمل آنها به یک شکل است. به این ترتیب عوارض آن هم مشابه یکدیگر است.

 

بررسی عوارض تاتو ابرو و هاشور

تتو و هاشور ابرو، احتمال عفونت

آنچه آرایشگران ادعا می کنند: معمولا کسانی که ابروهای خود را تتو می کنند که موهای ابروی آنها بسیار نازک، ضعیف و کم رنگ است. این روزها هاشورر زدن ابرو هم اضافه شده است. هاشور در واقع تتویی است که فقط روی بخش هایی از ابرو انجام می شود.

 

کسانی که درون ابروی خود شکستگی دارند یا فقط بخش هایی از ابروی آنها کم پشت است می توانند از این روش کمک بگیرند. در واقع آرایشگر به جای کشیدن ابروی کامل، درون ابرو خط هایی را می زند. شما برای استفاده از این روش باید در اصطلاح زمینه ابروی خوبی داشته باشید،

 

در غیر این صورت هاشور زدن کمکی به شما نمی کند. موادی که برای تتو استفاده می شوند، معمولا ضد حساسیت هستند. بهتر است تتو به صورت عمقی زده نشود، به ویژه در گذشته تتوها در سطح عمیق پوست زده می شدند در نتیجه پاک کردن آنها بسیار سخت بود.

 

 

اگر شما هم ابروی خود را تتو کرده اید در صورتی که تغییر رنگ داد یا از آن راضی نبودید فراموش نکنید که ترمیم آن سخت است ولی ما می توانیم با یک رنگ روشن تر مثل سفید یا بژ تتوی قبلی را محو کنیم.

 

اگر تازه قصد دارید تتو کنید برای اینکه تتو خطر و مشکلی برای شما ایجاد نکند باید به آرایشگاه معتبری مراجعه کنید. در چنین مکان هایی سرسوزن ها با الکل استریل و به موقع تعویض می شوند. از آنجا که تتو زخم و خونریزی ایجاد می کند در صورتی که سوزن تمیز و اسریل نباشد احتمال انتقال بیماری های عفونی وجود دارد.

 

 

آنچه متخصصان به شما می گویند: یکی از عوارض تتو انتقال بیماری های عفونی است. با توجه به اینکه برای این کار از سوزن های تیز استفاده می شود و در حین آن خونریزی رخ می دهد، احتمال انتقال بیماری هایی مانند ایدز و هپاتیت وجود دارد، البته در صورتی که آرایشگر یا فرد تتو کننده مسائل بهداشتی را رعایت نکند و از یک سوزن کشترک برای دو یا چند نفر استفاده کند. از سوی دیگرایجاد زخم در محل تتو ممکن است باعث عفونت آن ناحیه شود.

 

با توجه به رنگ و کار رفته و عمق تتو، علاوه بر عفونت و قرمزی آنی، احتمال حساسیت تاخیری وجود دارد و ممکن است فرد چند سال بعد از انجام تتو به آن حساسیت نشان دهد.

حساسیت ناشی از تتو یک ویژگی خاص هم دارد، با توجه به اینکه تتو دائمی است یا به هر حال آثار آن مدت زمان زیادی ماندگار است، حساسیت و اگزمای ناشی از آن هم دوام پیدا می کند. ممکن است مدتی با دارو بهبود یابد ولی دوباره عود می کند.

بررسی عوارض تاتو ابرو و هاشور

 

آرایشگر هنگام تتو خراش هایی را روی ناحیه مورد نظر اینجاد می کند، به همین دلیل ممکن است گوشت اضافه شکل بگیرد. در این صورت برجستگی هایی در این ناحیه دیده می شود. احتمال قرمزی و خارش هم وجود دارد، حتی ممکن است چند سال بعد از تتو هم با یک تحریک کوچک مثل تیغ زدن یا برداشتن ابرو با موچین، گوشت اضافه ایجاد شود.

 

 

در صورتی که تتو روی ابرو انجام شده باشد، موهای ناحیه آسیب دیده به شدت کاهش می یابند. در یکی از تحقیقات دانشگاه شهید بهشتی مشخص شد 90 درصد افراد بعد از تتوی ابرو با مشکل کمبود مو مواجه می شوند. به همین دلیل اگر از کار خود پشیمان شوند ممکن است ابروی آنها به آن صورتی که دوست دارند رشد نکند. به همین دلیل مجبور می شوند چندین بار تتو کنند.

 

برای درمان همه این مشکلات، فرد باید به متخصصان پوست، مو و زیبایی مراجعه کنند فراموش نکنید برای لیزر بدون شک باید به افراد متخصص مراجعه کنید. در صورتی که لیزر را آرایشگران انجام دهند ممکن است آسیب های جبران ناپذیری به پوست شما وارد کنند.

 

بعضی از آرایشگران افراد را از مراجعه به متخصصان و انجام لیزر می ترسانند و آنها را متقاعد می کنند از روش های غیر اصولی آنها استفاده کنند ولی در نهایت افراد مجبور می شوند به متخصص مراجعه کنند و با درد و سختی بیشتر تتو را پاک کنند.