ادرار کردن کودک، مشکل ادرار، شب ادراری، عفونت ادراری، بیماری های ادراری، درمان شب ادراری، درمان عفونت ادراری، ادرار سوختگی - ادرار بچه ها

ادرار کردن کودک

مجرای ادراری و معقد به طور طبیعی از هم جدا و دفع ادرار و مدفوع بدون درد و بدون خون است. چنانچه در نوزادان دفع ادرار یا مدفوع همراه با خون باشد غیر طبیعی است. چنانچه در نوزادان ادرار آغشته به مدفوع باشد و یا ادرار و مدفوع از محلی غیر از محل طبیعی آن در ناحیه تناسلی و اطراف معقد خارج شود باید حتماً توسط پزشک بررسی شود. گاهی اوقات فیستولهای ادراری و اختلالات مادر زادی تشکیل معقد ممکن است باعث ایجاد اختلال در نحوه دفع ادرار و مدفوع شود.

ادرار بچه ها , به سختی ادرار کردن نوزاد , اندازه روزانه ادرار کودک

ادرار بچه ها

در نوزادان پسر ممکن است مجرای بطور کامل در نوک آلت باز نشود و زیر آلت تناسلی باشد و یا آلت تناسلی نوزاد انحنا داشته باشد و یا کوچکتر از حد طبیعی باشد؛ بنابراین باید حتماً از نظر محل غیر طبیعی مجرای ادراری یا فیستولهای ادراری بررسی شود.
● تنگی مجرای ادرار
▪ بعضی از کودکان وقتی بدنیا می‌آیند دارای مجرای ادراری فوق‌العاده تنگ هستند و یا در نوزادان پسر سوراخ سر آلت فوق‌العاده تنگ است و کودک به سختی و با فشار ادرار را تخلیه می‌کند. تأخیر تخلیه ادرار و تنگی مجرای ادراری و باریک بودن جریان ادرار حتماً باید از نظر تنگی مجرای ادراری و یا اختلالات مادر زادی و عفونی مجرای ادراری بررسی شوند.
● استفاده از مواد شستشو و ضد عفونی کننده برای کودکان
▪ استفاده از صابون و مواد ضد عفونی کننده و یا بتادین برای شستشو ناحیه تناسلی کودک ممکن است باعث ایجاد حساسیت و سوزش و خارش شود. چنانچه تعویض کهنه کودک به طور مرتب انجام شود و شستشوی با آب گرم بطور مرتب انجام شود هیچ ضرورتی برای استفاده از مواد شوینده یا ضدعفونی کننده نیست.این مواد خصوصاً بتادین (ید موجود در آن) به راحتی از پوست جذب می‌شود و می‌تواند عوارض جانبی داشته باشند. از طرفی ترکیبات موجود در این مواد می‌تواند باعث ایجاد حساسیت موضعی شدید شود.

منبع:ویستا
ویرایش و تلخیص:برگزیده ها


به سختی ادرار کردن نوزاد , اندازه روزانه ادرار کودک