کونیگ زگ رگرا، پرشتابترین خودرو جهان - عکس ماشین ، عکس موتور - مشخصات فنی کونیخ زگ رگرا
مشخصات فنی کونیخ زگ رگرا
برگزیده ها به نقل از مدآنلاین : کونیگ( کونیخ) زگ از لحظه ظهور تا حال کمتر از آن چیزی که فراری در یک هفته تولید میکند ماشین ساخته است و با این حال این تولید کننده سوئدی ماشینهای سوپر اسپرت در بین بهترینهاست. برای مثال رگرا را در نظر بگیرید. این مدل جدید توانست مدل وان (one) با 1341 اسب بخار قدرت را که چندی پیش سوار آن شدیم پشت سر بگذارد.
کونیگزگ
ویژگیهای این خودرو بیش از آن چیزیست که تصور میکنید. رگرا از نمونه موتور هیبریدی استفاده میکند که مک لارن P1، فراری لافراری، و پورشه 918 دارند، البته موتوری که تا به حال جای دیگر ندیدهایم.
کارخانه ی کونیگسگ
رگرا از یک موتور 5 لیتری 8 سیلندر با دو توربو شارژر و سه موتور الکتریکی استفاده میکند که روی هم 1.11 مگاوات معادل 1509 اسب بخار قدرت تولید میکنند. کونیگ زگ اعلام کرد سرعت رگرا میتواند در کمتر از 20 ثانیه از صفر به 400 کیلومتر در ساعت برسد. این یعنی رگرا (به سوئدی به معنای سلطنت کردن) پر شتابترین خودروی دنیاست.
کونیخ زگ در تهران
کونیخ زگ مشخصات فنط
نکته جالب درباره ظاهر رگرا این است که کونیگ زگ تقریبا « تمام آن را بدون کمک از طراحان حرفهای در خانه انجام داد.»
رگرا قرار است جانشینی لوکستر برای مدل آگرا باشد. از نمای جلو، رگرا کاملا متفاوت است. در پهلو و عقب کانالهایی برای عبور هوا وجود دارد. یک باله نیز در قسمت پشت نصب شده است. کابین این خودرو بزرگترین سورپرایز آن است.
مدلهای قبلی کونیگ زگ کابینهای تنگی داشتند ولی رگرا برعکس آنها فضای خیلی خوبی دارد و حتی روی صفحه نمایش بزرگ وسط میتوان Apple CarPlay را مشاهده کرد.
رگرا در سرعتهای پایین فقط از موتورهای الکتریکی خود استفاده میکند و گیربکس این ماشین تک سرعته است، یعنی چیزی به عنوان کلاچ در آن وجود ندارد. در سرعت بالاتر از 30 مایل سرعت موتور و چرخهای رگرا به نسبت مناسب بالا میروند و وقتی موتور به 8250 دور در دقیقه میرسد سرعت رگرا 294 مایل در ساعت خواهد شد. دو مدل آکورد هیبرید و آکورد پلاگ این هیبرید هوندا نیز از گیربکس تک سرعته استفاده کردهاند.
کمپانی اعلام کرده است که نبود گیربکس هم باعث کاهش وزن میشود و هم از هدر رفتن قدرت جلوگیری میکند. موتورهای الکتریکی به کار رفته در این خودرو از نوع YASA axial flux هستند که از موتورهای مرسوم رادیال سبکترند. دو عدد از این موتورها 241 اسب بخار قدرت دارند و مسول چرخهای عقب هستند و یک موتور 215 اسب بخاری به عنوان ژنراتور و استارت عمل میکند.
یک باتری 620 ولتی روی شاسی نصب شده است که 254 پوند وزن دارد. به گفته کونیگ زگ این قویترین باتریای است که روی یک اتومبیل جادهای نصب شده است و ظرفیتی معادل 9.27 کیلو وات در ساعت دارد. رگرا میتواند فقط با استفاده از نیروی برق 22 مایل را بپیماید.
کریستین ون کونیگ زگ موسس این کمپانی میگوید: «این خودرو با چیزی که مردم از یک سوپراسپرت انتظار دارند متفاوت است.» تنها 80 عدد از این خودرو تولید خواهد شد که قیمت آن ها از1 میلیون و 890 هزار دلار شروع میشود، البته بدون احتساب مالیات و عوارض. در مقایسه با P1 سه میلیونی قیمت بالایی هم نیست. رگرا سال آینده به بازار خواهد آمد.
مترجم: احسان دوستی