آلبرت انیشتین، زندگینامه آلبرت انیشتن - بیوگرافی دانشمندان ، زندگینامه دانشمندان - البرت انیشتین

در این بخش از سایت برگزیده ها زندگینامه آلبرت انیشتین را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

«آلبرت انیشتین» در چهاردهم مارس 1879 در شهر «اولم» واقع در ناحیه «ورتمبرگ» آلمان متولد شد.

 آلبرت انیشتین

آلبرت انیشتین

آلبرت انیشتین در 3 سالگی

نام مادرش «پاولین» و نام پدرش «هرمن انیشتین» بود. او بچه ای کم حرف و ارام بود. به نظر معلم کلاس اول ابتدایی اش پسر کودنی بود، که ساده ترین چیزها را نمیفهمید. پدر و مادرش نیز از دیر فهمی او نگران بودند، ولی به کسی ابراز نمیکردند. وقتی که آلبرت یک ساله بود، خانواده وی از اولم عازم مونیخ گردیدند. پدر آلبرت، هرمان انیشتین، کارخانه کوچکی برای تولید محصولات الکتروشیمیایی داشت و با کمک برادرش که مدیر فنی کارخانه بود، از آن بهره برداری می کرد. وی از لحاظ عقاید سیاسی با حکومت پروسی ها مخالفت داشت، اما امپراتوری جدید آلمان را ستایش می کرد و صدر اعظم آن « بیسمارک » و ژنرال « مولتکه » و امپراتور پیر یعنی « ویلهم اول» را مورد تجلیل قرار می داد. مادر انیشتین که پائولین کوخ نام داشت، بیش از پدر زندگی را جدی می گرفت و از احساسات هنرمندان ه ای برخوردار بود.

انیشتین

انیشتین

آلبرت انیشتن در 7 سالگی

ذوق هنری انیشتین چنان بود که وقتی در سن پنج سالگی، پدرش قطب نمایی جیبی را به او نشان داد، خاصیت اسرار آمیز عقربه مغناطیسی تأثیر عمیقی بر وی گذاشت. زمانی که انیشتین پانزده ساله بود، حادثه ای اتفاق افتاد که جریان زندگی او را به سمت جدیدی سوق داد. پدر او در کار تجارت با مشکلاتی مواجه شد و صلاح را در آن دید تا کارخانه خود را در مونیخ بفروشد و جای دیگری را برای کسب و کار خود ترتیب دهد.  در ۹ سالگی با معدلی خیلی پایین آموزش ابتدایی را پشت سر گذاشت، و در ۱۰ سالگی وارد مدرسة مقدماتی «جیمنازیوم» شد. در این دوره آلبرت انیشتین به آرامی کیفیت درس خواندن را کشف میکرد، و با گذشت زمان بیشتر و بهتر درس میخواند. استاد ادبیاتش رئوس (Reuss) نیز به او آموخته بود، که چگونه با میل و علاقه به دنیای کتابها قدم بگذارد.

البرت انیشتین

البرت انیشتین

آلبرت انیشتین در جوانی

در سال 1910 ، آلبرت بیست و یک سال داشت و تابعیت سوئیس را بدست آورده بود. وی داوطلب شغل معلمی خصوصی گردید و پذیرفته شد. انیشتین از کار خود راضی بود؛ چرا که می توانست به پرورش جوانان بپردازد، اما بزودی متوجه شد که معلمان دیگر نیکی را از او ضایع و فاسد می کنند و این شغل را ترک کرد. بعد از مدتی، در دفتر ثبت اختراعات مشغول به کار شد و به شهر« برن» انتقال یافت. کمی بعد از انتقال به شهر برن، با میلواماریچ همشاگردی قدیم خود در مدرسه پلی تکنیک ازدواج کرد و حاصل آن دو پسر بود که اسم پسر بزرگتر را آلبرت گذاشتند. کار انیشتین در دفتر اختراعات خالی از لطف نبود و حتی بسیار جالب به نظر می رسید. او وظیفه داشت، اختراعاتی را که به دفتر مذبور می آوردند، مورد آزمایش اولیه قرار دهد. شاید تمرین در همین کار موجب شده بود که وی با قدرت خارق العاده و بی مانند، بتواند نتایج اصلی و اساسی هر فرض و نظریه جدیدی را به سرعت درک و استخراج کند؛ چرا که انیشتین به قوانین کلی فیزیک علاقه داشت و به حقیقت درصدد بود تا میدان وسیع تجارت را به وجهی منطقی استنتاج کند.

انیشتن

انیشتن

زندگینامه آلبرت انیشتین

فعالیت اصلی انیشتین در برلن این بود که با همکاران خویش و یا دانشجویان رشته فیزیک، درباره کارهای علمی مصاحبه و مذاکره نموده  و آنها را در تهیه برنامه علمی راهنمایی کند. هنوز یکسال از اقامت انیشتین در برلن نگذشته بود که در ماه اوت 1914 جنگ جهانی شروع  شد. در طی جنگ جهانی اول ، روزنامه های برلن همه روزه از وقایع جنگ و شروع فتوحات ارتش آلمان سخن می گفتند. در عین حال، انیشتین در منزل خود با دختر عمه خویش الزا آشنایی پیدا کرد. الزا زنی مهربان و خونگرم بود و از شوهر مرحوم سابق خود دو دختر داشت؛ با این حال، انیشتین با او ازدواج کرد.

جنگ بین المللی و شرایط معرفت النفسی که در نتیجه آن بر دنیای علم تحصیل گردید، مانع از آن نشد  که انیشتین با حرارت فوق العاده به توسعه و تکمیل نظریه ثقل خویش بپردازد و با پیمودن راه تفکری که در پراگ و زوریخ  در پیش گرفته بود، در سال 1916 توانست نظریه ای برای ثقل ارائه دهد. وی  جاذبه عمومی را بنا نهاد که به کلی مستقل از نظریه های گذشته و از نظر منطقی دارای وحدت کامل بود.

دکترزنان البرت سیمونی

دکترزنان البرت سیمونی

زندگینامه آلبرت انیشتین

در اوایل اوت ۱۹۳۹ دو دانشمند بزرگ فیزیک (که آنها هم پناهنده بدند) به دیدن اینشتین آمدند، و از او درخواست کردند که نامه ای به پرزیدنت رُزولت بنویسد و از او تقاضا کند، بودجة در اختیار آنها قرار دهد، تا بتوانند دربارة آزاد کردن نیرویی که در اتم وجود دارد، تحقیقات دامنه داری انجام دهند. نامة که آن روز اینشتین به رُزولت نوشت، نامه نبود، تحقیقات دامنه داری انجام دارد. بلکه تقاضای ورود جهان به عصر اتم بود. در سال ۱۹۴۰ اینشتین رسما به تابعیت کشور آمریکا در آمد. در سال ۱۹۴۵ ناگهان شعلة شدید و خیره کنندة بر سر تا سر هیروشیما پرتو افکند، و آتش هستی سوز آن چنان بر دامن حیات گرفت، که دیگر اثری از زندگی نگذاشت.

201553110265345a.jpg

آلبرت انیشتین

اینشتین از شنیدن این خبر بسیار متألم و متأثر گردید. او خود را به دو علت مقصر میدانست: اولا یکی از عقاید علمی گذشته اش راه دستیابی به انرژی اتمی را گشوده بود، و مردم جهان به او پدر اتم لقب داده بودند. ثانیا نامة که به پرزیدنت روزولت نوشته بود، در ساختن این بمب بی تاثیر نبود.
اینشتین فعالیت های زیادی برای جلوگیری از بمب اتمی انجام داد، ولی دیگر خیلی دیر شده بود، و هرگز از او کاری ساخته نبود. سر انجام مریض شد و در بیمارستان بستری گردید، و در نیمه شب ۱۸ آوریل ۱۹۵۵ در سن ۷۶ سالگی درگذشت.

با ما همراه باشید تا در ادامه تصاویری از آلبرت انیشتین را مشاهده کنید.

201553110265626a.jpg

آلبرت انیشتین

201553110265857a.jpg

زندگینامه آلبرت انیشتین

201553110265918a.jpg

زندگینامه آلبرت انیشتین

20155311027179a.jpg

آلبرت انیشتین

201553110271710a.jpg

آلبرت انیشتن

201553110272411a.jpg

آلبرت انیشتین

201553110272812a.jpg

آلبرت انیشتن

201553110273513a.jpg

آلبرت انیشتن

201553110275814a.jpg

آلبرت انیشتین

201553110276615a.jpg

آلبرت انیشتن

201553110276116a.jpg

آلبرت انیشتین

201553110277117a.jpg

آلبرت انیشتین